Hiroki Narimija 41 let


Hiroki Narimiya, původním jménem Hiroshige Narimiya, se narodil a byl vychován v Tokiu. Jeho rodiče se rozvedli, když byl ještě malý a jeho matka zemřela, když byl ve třetím ročníku na střední, tudíž jeho i jeho bratra vychovala babička. Svojí matce slíbil, že se stane hercem, a tak brzo opustil školu, aby tento slib splnil. V roce 2000 debutoval ve hře „Perishing Humankind, What is the Essence of Its Love?" a byl vybrán ze 3000 herců, kteří se o roli ucházeli.

V roce 2004 se vrátil na jeviště v Shakespearovské hře „As You Like It" a také byl dál obsazován do seriálů. V roce 2012 zazářil v adaptaci počítačové hry Ace Attorney. Hiroki Narimiya jako herec dokázal, že se umí položit jak do komediálních, tak vážných rolí, což dokazuje fakt, že se momentálně vrátil na jeviště divadla a působí společně s Ayano Gou ve hře Tayiou 2068.

Narimiya se ovšem neuplatnil pouze jako herec, ale i módní návrhář. Navrhnul několik řad oblečení a k tomu má na kontě pár spoluprací. Samozřejmě také současně působí jako model a objevil se na obálkách nejen módních časopisů. Dostal několik nabídek na práci ze zahraničí.


14.9.1982
Tokio, Japonsko
Hiroki Narimija csfd

Ansacu kjóšicu: socugjó-henFutagašira 2Jo ni mo kimjó na monogatari 16: Aki no tokubecuhenTsuma to Tonda TokkouheiAibó: Gekidžóban IIIKindaiči šónen džikenbo: Gokumon sacudžin džikenIkkjú-san 2Kurojuri dančiGjakuten saibanIkkjú-sanMó júkai nante šinaiPlovoucí hradKaze no ShounenManzai gyanguBakamonoKokó no mesuVyjednávačkaW no higekiDaremo MamorenaiDoroppuGokusen: The MovieHarufuweiKofuku no Soup Ikaga?LalapipoMonoroiSenjo no Melody ~ 108-nin no Nihonjin Heishi no Sukutta Kiseki no UtaToši densecu sepiaNadešiko taiZa kódo: AngóAkuma ga kitarite fue wo fukuTeresa Teng MonogatariUnfair: The MovieAkihabara@DEEPCukijama-kačó no nanokakanIkitetemoii...?Nana 2SakuranNanaTantei džimušo 5: 5 number de jobareru tanteitači no monogatariZa jedné bouřlivé nociKagen no cukiAi no karadaAzumiLovers' KissOboreru sakanaFukigen na kadžicuIQ246: Karei naru džikenboKaitó JamanekoOoku37.5°C no NamidaFutagaširaHanasaki Mai ga Damatte Inai 2AibóKindaiči šónen džikenbo N (neo)


Aktualizace osobnostního profilu Hiroki Narimija: 11.4. 2024 11:46