Lukrecius Chang 39 let


Lukrecius Kišš a.k.a. Chang, pochází z města Karviná na Severní Moravě. Od čtyř let byl inspirován kazetami VHS s akčními filmy a Michaelem Jacksonem. Od té doby začal trénovat jako samouk. Postupně se dostával k hudbě (black music).

V roce 2003 školu zavřel s osobních důvodů. Momentálně trénuje, věnuje se sám sobě a zapojuje taneční prvky do rapového vystoupení. V roce 2009 si zahrál vedlejší roli ve filmu ČeskáRapublika, poté nasledovalo debutové sólo album Jedinečný, které se stalo vstupenkou do hudební branže. V roce 2010 hrál v dokumentárním snímku Šitkredit. V roce 2014 vyšlo DVD, dokumentární snímek Romové a sport (Svět bez hranic). Lukrecius Chang je také šampion v Kick-boxu ve stylu K1 Rules. V roce 2014 Vydal své další album Jedinečný vol.2.


18.5.1984
Havířov, Československo
Lukrecius Chang csfd

Kyselý dechTeď ne, BroskvičkoKrálové videaI s rapem proti kriminalitě návrat ke zdravému rozumuSvět bez hranic. Romové a sportŠitkreditČeská RAPublikaLukrecius Chang: DůstojnostLukrecius Chang: HraLukrecius Chang: MonstrumLukrecius Chang - FajnovoLukrecius Chang - Mě to nezajímáLukrecius Chang: CílLukrecius Chang: Pozitivní EnergieLukrecius Chang: A.C.H.PLukrecius Chang: PosedlýBozyB - Stopy Intro feat. Lukrecius ChangLukrecius Chang - Stále na cestáchLukrecius Chang: HurikánNadoraZ - Nesuď knihu podle obaluVoodoo808 feat. Lukrecius Chang - PráceLukrecius Chang: 20 letLukrecius Chang: Ani nevíš, jak ti rozumímLukrecius Chang: Michal Bojuj...!!!Lukrecius Chang: NaplněníLukrecius Chang: SynLukrecius Chang: Za chyby se platíLukrecius Chang: Svět bez hranic/StrachLukrecius Chang: SymbolLukrecius Chang: Asistent prevence kriminalityLukrecius Chang: Osud ve tvých rukouDryman - ProblémLukrecius Chang feat. Hugo Toxxx: HustlerLukrecius Chang: JedinečnýPronásledovatelPronásledovatel 2 - ZúčtováníSynRomaňi luma


Aktualizace osobnostního profilu Lukrecius Chang: 7.10. 2023 17:59