Stephen Bishop 52 let


Americký herec Stephen C. Bishop, narozený 14. září 1970, se dříve profesionálně věnoval baseballu, poté však pověsil svou sportovní kariéru na hřebík a začal se věnovat herectví.

Co se týče jeho herecké kariéry, jíž se začal věnovat po baseballu, začínal malými rolemi v seriálech jako THE ROAD HOME, ZTRACENI, GIRLFRIENDS, THE GAME. Objevil se také v nezávislém filmu AMERICANESE, a ve snímku VÍTEJTE V DŽUNGLI si zahrál po boku Dwaynea „The Rock" Johnsona a Seanna Williama Scotta. Také hrál Davida Justice v životopisném příběhu MONEYBALL s Bradem Pittem. Momentálně hraje postavu Davida Paulka v seriálu BEING MARY JANE.


14.9.1971
Stephen Bishop csfd

ImaniSingleholicCoins ForeverZákeřná setkáníKeys to the CityCoins for Christmas'Til Death Do Us PartMediaGrandma's HouseS tímto prstenemPomsta je sladkáBitevní loďNepřítel pod ochranouMoneyballMěstoThe Company We KeepHancockAmericaneseSam's LakeSvětla páteční nociThe Road HomeVítejte v džungliEqualizerRun the WorldNa seznamu smrtiNobody Wrote It Down: Tales of the Black PioneersMyšlenky zločinceTým SEALImpostersBeing Mary JaneMob CityDoktorka z DixiePrime Suspect


Aktualizace osobnostního profilu Stephen Bishop: 16.10. 2023 08:06