Mike Vogel 44 let


Michael James Vogel přišel na svět v roce 1979. Narodil se ve městečku Abington, ale dětství prožil ve Warminsteru, v Pensylvánii. Studentská léta prožil v New Yorku, kde vystudoval hereckou školu Lynette Sheldon. Svoje první role získal v komediích VÍTR V SRDCI a SKŘÍPĚNÍ. Do širšího diváckého podvědomí se dostal až díky úspěšné předělávce hororu TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU, z roku 2003.

Při natáčení se, ale setkal i se svým hereckým vzorem Kurtem Russellem, se kterým se spřátelil. Mike je šťastně ženatý. Se svou ženou mají dceru Courtny (2003). Kromě herectví ho ještě baví sport a částečně se věnuje i modelingu. Měří metr sedmdesát. Jeho příjmení pochází z němčiny. Má dva sourozence, bratra Orlanda a sestru Olivii.


17.7.1979
Abington, Pennsylvania, USA
Mike Vogel csfd

CollectionFantasy IslandTajná posedlostThe AmendmentSouboj pohlavíThe Case for ChristWild ManThe BoyJako ve snuJake a JakeMcCanick: Útěk před minulostíCo ty jsi za číslo?Černobílý světBlue Valentine: Milostný příběhHeaven's RainNa tuhle nemámEmpire StateOpen GravesPokoj naprotiRevista RossaMonstrumLekce umíráníCaffeinePoseidonCo je šeptem...Sesterstvo putovních kalhotSpoušťSupercrossSkřípěníTexaský masakr motorovou pilouVítr v srdciSex/ŽivotAmerican Horror StoryThe BraveChildhood's EndPod kupolí


Aktualizace osobnostního profilu Mike Vogel: 23.3. 2024 15:12