Pamela Bach-Hasselhoff 60 let


Tato americká herečka se narodila 16. října 1963 v Tulze v Oklahomě. Je bývalou manželkou amerického herce Davida Hasselhoffa. Celým jménem se jmenuje Pamela Ann Weissenbach. Je celosvětově uznávanou herečkou. Velmi populární je především v Německu, kde získala cenu Otto v kategorii Nejoblíbenější herečka. Má tři sestry.

Začala na sobě tvrdě pracovat. Navštěvovala hodiny herectví. Objevila se v několika populárních seriálech. Po roce bydlení v Los Angeles se přestěhovala do New Yorku, aby se mohla věnovat divadlu, které měla vždy raději než film. Měla štěstí. Získala angažmá na Broadwayi. V té době podepsala smlouvu s firmou Ford Petite Modeling Agency. Na krátkou dobu se stala jednou z jejich tváří.

Jako modelka se objevila na stránkách několika časopisů. Také pokračovala v hodinách herectví. Po nějaké době se vrátila do Los Angeles. Stala se z ní úspěšná, i když hlavně seriálová herečka. Do povědomí diváků se dostala především účinkováním v seriálu POBŘEŽNÍ HLÍDKA, ve kterém ztvárnila novinářku Kay Morgan. Další známou roli ztvárnila v seriálu SIRÉNY. Zde si zahrála policejní psycholožku Ellen Baskin. Seriál se natáčel v Kanadě v letech 1994 – 1995.

Při natáčení Pobřežní hlídky se seznámila s Davidem Hasselhoffem, za něhož byla provdána v letech 1989 až 2006. Svatební obřad měli ve stejné kapli, ve které měl kdysi svatbu také bývalý americký herec a prezident Ronald Reagan. Mají spolu dvě dcery, Taylor Ann Hasselhoff a Hayley Hasselhoff.


16.10.1963
Tulsa, Oklahoma, USA
Pamela Bach-Hasselhoff csfd

More Than Puppy LoveCastle RockRoute 66David Hasselhoff Live & ForeverNudity RequiredAppointment with FearPobřežní hlídkaBaywatch NightsZmijeSirényThe New LassieSuperboyGeorge Burns Comedy WeekKnight RiderOtherworldNa zdravíT.J. HookerThe Fall GuyMladí a neklidníMissingMissingBaywatch: The E! True Hollywood StoryGood Day Live7th Annual American Cinema AwardsJoe Piscopo New Jersey Special, TheLarry King LiveEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Pamela Bach-Hasselhoff: 18.4. 2024 11:31