Francesco Arca 44 let


Francesco Arca je mladý italský herec se sardinskými kořeny. Chtěl navštěvovat  Parašutistickou vojenskou školu v Pise, aby mohl napodobit svého otce Silvana, který byl parašutistou. Avšak když bylo Francescovi 15 let, jeho otec mu ve své práci zemřel. Jelikož nechtěl své rodině působit trápení, rozhodl se pro jiné povolání, a to být hercem (k tomuto povolání ho inspiroval Michele Placido).

Když poznal, že se mu herectví začíná dařit, odjel v roce 2006 z Milána (v němž pobýval) do Říma, aby mohl studovat herectví a stal se profesionálním hercem. Studoval tři roky a v roce 2008 konečně dostal malou roli v seriálech Okouzlení X, Carabinieri anebo v roce 2009 v seriálu Don Matteo nebo v divadelní komedii „Bum bum liberi tutti“.

Jeho první velká role byla ve filmu Scusa ma ti voglio sposare. Následovali další velké role v Ho sposato uno sbirro, Che Dio ci aiuti, 5 (Cinque), Vstávej a bojuj, Le tre rose di Eva, Zapněte si bezpečnostní pásy a Návrat komisaře Rexe, ze kterého si ho nejspíš čeští diváci nejvíc pamatují. Díky těmto filmům a seriálům se stal jedním z nejvyhledávanějších mladých herců Itálie, což dosvědčuje, že byl v roce 2015 obsazen do „bondovky“ Spectre.

Francesco Arca měří 1,82 metrů a získal srdce mnoha žen – Carly Velli, Jennifer Rodriguez, Anny Safroncik, Laury Chiatti, Luisy Corna a Irene Capuano, se kterou se poprvé se setkal v roce 2003 při natáčení Uomini e Donne. Podruhé v letech 2010–2011 a po třetí  v září 2013 . A to zřejmě už naposled, jelikož se jim narodila dcera Maria Sole (březen 2015) a syn Brando Maria (březen 2018).


19.11.1979
Siena, Toscana, Itálie
Francesco Arca csfd

Hotspot - Amore senza reteGli idoli delle donneHořící láskaSpectreVstávej a bojujZapněte si bezpečnostní pásy5 (Cinque)Scusa ma ti voglio sposareFosca InnocentiL'ultimo spettacoloResta con meSvegliati amore mioLa vita promessaVite in FugaPromesas de arenaIl bello delle donne... alcuni anni dopoSacrificio d'amoreLos nuestrosNávrat komisaře RexeLe tre rose di EvaChe Dio ci aiuti


Aktualizace osobnostního profilu Francesco Arca: 30.10. 2023 22:44