Lindsay Duncan 73 let


Celé jméno této herečky zní Lindsay Vere Duncan. Studovala na Central School of Speech and Drama. Její otec sloužil 21 let v armádě a když bylo Lindsay 15, zemřel při automobilové nehodě. Matka zemřela v roce 1994.

Hrála po boku Diane Lane ve snímku POD TOSKÁNSKÝM SLUNCEM postavu Katherine, dále se například objevila v minisérii PERFECT STRANGERS, nebo v TV seriálu ŘÍM. V roce 1979 také natočila TV reklamu na šampon Head & Shoulders.

Jejím manželem je herec Hilton McRae, se kterým se seznámila v polovině 80. let. V roce 1991 se jim narodil syn Cal. Momentálně žijí v Kentish Town v Londýně.


7.11.1950
Edinburgh, Scotland, Velká Británie
Lindsay Duncan csfd

Doctor JekyllA BanquetVzpomínky na ItáliiMalý JoeMoje ZoeČerný víkendMasokr: přijetí minulostiVelký darAlenka v říši divů: Za zrcadlemChurchill's SecretBirdmanLawlessLe Week-EndLásky časPekelná jízdaSbohem BerlíneAlenka v říši divůZkáza lodi LaconiaBurlesque FairytalesMargaretMargotPán času: Vody MarsuFrankensteinLord LongfordZahřívací koloPerly královny ze SábyPod toskánským sluncemŽivot potomWitness of Truth: The Railway MurdersDirty TricksIdeální manželMansfieldské sídloShooting the PastStar Wars: Epizoda I - Skrytá hrozbaA Midsummer Night's DreamVyšší zájemRector's Wife, TheImplantátyRedemptionZrcadlivá kůžeManifestoNastražte ušiRainy Day WomenZtracené vztahyOn ApprovalGrown-UpsFurther Up Pompeii!Kolo časuThe Morning ShowJeho temné esenceSherwoodThe SplitČas čarodějnic


Aktualizace osobnostního profilu Lindsay Duncan: 7.11. 2023 05:57