Julie Engelbrecht 39 let


Julie Engelbrecht, je dcerou německé herečky Constanze Engelbrecht a francouzského režiséra a herce Françoise Nochera. Své první filmové zkušenosti sbírala po boku své matky ve filmu Adieu, mon ami z roku 1996. Vystudovala nejen Akademii hudby a divadla v Hamburku, ale i cirkusovou školu Annie Fratellini v Paříži. V roce 2004 si ve filmu Napola - Hitlerova elita zahrála novinářku a dále následovaly role v seriálech Zwei Profis a Ve jménu zákona. Až film Mutig in die neuen Zeiten z roku 2005 ji ale přinesl nominaci na cenu Undine Award, která je udílena mladým hercům v německy mluvících zemích.

Dětství a mládí prožila na farmě v Coulommiers východně od Paříže, ale nyní žije v Berlíně. V současné době se těšíme na americkou akční fantasy záležitost - Poslední lovec čarodějnic, kde si zahraje po boku Vina Diesela čarodějnou královnu Finnoualu. Máme se na co těšit.


30.6.1984
Paříž, Île de France, Francie
Julie Engelbrecht csfd

Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach KretaSister of the GroomKurýrBeyond Valkyrie: Dawn of the Fourth ReichOsudové léto v jižní FranciiPoslední lovec čarodějnicBarbecueDie MambaMikulášovy patálie na prázdninách45 Minuten bis RamallahFreiOdkaz hříšnicePomsta hříšnicePosedlost tancemSchief gewickeltBerlin ´36Es liegt mir auf der ZungeRampelníkMutig in die neuen Zeiten - Alles andersRudý baronMutig in die neuen Zeiten - Nur keine WellenMutig in die neuen Zeiten - Im Reich der ReblausKlassentreffenNapola: Hitlerova elitaAdieu, mon amiDer Kroatien-KrimiVraždy na severuMísto činuUm Himmels WillenVe jménu vlastiKobra 11Agresivní virusKriminálka StuttgartJosephine Klick - Allein unter CopsSpeciální tým KolínZvláštní jednotka, LipskoZáchranáři z horPaul Kemp – Alles kein ProblemPřípad pro dvaInga LindströmWilde Wellen – Nichts bleibt verborgen


Aktualizace osobnostního profilu Julie Engelbrecht: 3.11. 2023 22:48