Kristen Johnston 56 let


Narodila se ve státě Washington a v dospívání hodně cestovala. Studovala herectví na Atlantic Theatre Company Acting School v New Yorku, kterou mimochodem společně založili David Mamet a William H.Macy.

Po boku Mika Myerse si zahrála ve filmech AUSTIN POWERS: ŠPION,KTERÝ MĚ OJEL a AUSTIN POWERS: GOLDMEMBER. Dále se objevila v pokračování komedie FLINSTONEOVI s podtitulem VIVA ROCK VEGAS. V roce 2007 ztvárnila sestru Drew Barrymore v úspěšné romantické komedii HUDBU SLOŽIL, SLOVA NAPSAL s Hugh Grantem v hlavní roli. A letos si zahrála učitelku a zárověň kamarádku Anne Hathaway v komedii VÁLKA NEVĚST.

Objevila se na obalu desky NO SUBSTANCE punkové kapely BAD RELIGION. Hostovala ve slavných amerických seriálech NEMOCNICE CHICAGO HOPE, POHOTOVOST a SEX VE MĚSTĚ. V současné době hraje na WEST ENDU v Londýně ve hře LOVE SONG.V této hře účinkují i Cillian Murphy, Neve Campbell a Michael McKean.


20.9.1967
Washington, District of Columbia, USA
Kristen Johnston csfd

Small Town WisconsinSvatební kolotočFor the Love of GeorgeHurricane Bianca: From Russia with HateSwipedThrill RideDiagnóza žárlivostBad ParentsUpírkyS tím nic nenadělášNajít štěstíVálka nevěstHudbu složil, slova napsalStrangers with CandyDuane IncarnateNikdo se nic nedozvíAustin Powers - GoldmemberStage On Screen: The WomenFlintstoneovi 2 - Viva Rock VegasAustin Powers: Špion, který mě vojelApartmá v LondýněBackfire!Ve jménu našeho PánaVlajka smrtiMámaAnna mezi obojživelníkyDaytime DivasThe MayorNot Today BiancaZase singleŽivot je boj


Aktualizace osobnostního profilu Kristen Johnston: 31.10. 2023 01:45