Nicholas Galitzine 29 let


Nicholas Dimitri Constatine Galitzine je potomkem ruské šlechtické rodiny, rodu Galicynů, kteří v roce 1917 utekli z Ruska do Velké Británie. Nicholas byl v dětství sportovně aktivní, hrál fotbal, účastnil se atletických soutěží a především měl nastartováno k profesionální ragbyové kariéře. Tu však zastavilo zranění ramenního kloubu. Nicholas se tak rozhodl více věnovat milované hudbě a divadlu.

Roku 2020 ztvárnil bisexuálního teenagera Timmyho ve filmu The Craft: Legacy, který je sequelem k filmu The Craft. O rok později na sebe upozorní v muzikálu Příběh Popelky (2021) v roli prince Roberta. Sám nazpíval 7 písní k tomuto filmu. Velký úspěch zaznamená v roli mariňáka Luka ve filmu Zranitelná srdce (2022), který uvedl Netflix v roce 2022. V roce 2023 Nicholas Galitzine zazáří jako hlavní představitel v LGBT romantické komedii Červená, bílá a královsky modrá (2023), kde ztvárnil britského prince Henryho, který se zamiluje do syna americké prezidentky. Film je uveden na Prime Videu a hned se stává diváckým hitem a jedním z nejúspěšnějších filmů na této platformě.

Nicholas Galitzine je také hudebník, zpívá a hraje na kytaru a piano. V roce 2022 vydal svůj první single „Comfort“, který zaznamenal úspěch na kanálu YouTube.


29.9.1994
Londýn, England, Velká Británie
Nicholas Galitzine csfd

Holky bez zábranČervená, bílá a královsky modráZranitelná srdcePříběh PopelkyThe Craft: Mladé čarodějkySdílejThe ChangeoverThe Watcher in the WoodsHigh StrungPokušitelMůj soused rockerKomoryLegendaThe Jimmy Star Show with Ron Russell


Aktualizace osobnostního profilu Nicholas Galitzine: 16.11. 2023 06:32