Kareena Kapoor 43 let


Exotická kráska Kareena Kapoor se narodila do rodiny s bohatou hereckou tradicí. Z aktuální generace této linie Kapoorů je také herečkou její sestra Karisma.

Českým divákům je známá především ze Sharukhova AŠOKY (2001) jako kalingská princezna Kaurwaki. Ve Variety o ní tehdy napsali, že je kombinací Jennifer Lopez a Michelle Yeoh.

Jedním z jejích prvních filmů bylo velice úspěšné melodrama KABHI KHUSHI KABHIE GHAM... (2001), ve kterém se ve zcela ideální symbióze potkaly již zavedené hvězdy s nově nastupujícími. Byly zde Amitabh Bachchan, Sharukh Khan, Kajol a Rani Mukherjee nebo Hrithik Roshan. Její první zápornou rolí byla titulní FIDA (2004).

První velkou pauzu v natáčení nových filmů si dopřála po vedlejší roli ve snímku DON (2006). V tom roce se vyšvihla na 6. příčku seznamu Top bollywoodských hereček a mohla si dovolit odpočinout. Tomu předcházelo speciální ocenění Style Diva of the Year. Následující rok byl veřejně oznámen její vztah se Saifem Ali Khanem, se kterým se chce nyní usadit. Před ním chodila se Shahidem Kapoorem.


21.9.1980
Mumbaí (Bombaj), Indie
Kareena Kapoor csfd

Podezřelý xThe Buckingham MurdersLaal Singh ChaddhaAngrezi MediumGood NewwzVeere Di WeddingKi & KaUdta PunjabBratr BajrangiBrothersGabbar is BackHappy EndingSingham ReturnsThe ShaukeensBombay TalkiesGori Tere Pyaar MeinSatyagrahaAgent VinodDabangg 2Ek Main Aur Ekk TuHeroineRowdy RathoreTalaashBodyguardRa.OneGolmaal 3Potkáme se, potkámeWe Are Family3 IdiotsHolič BilluKurbaanMain Aur Mrs KhannaNeuvěřitelná láskaŠťastná náhodaGolmaal ReturnsHalla BolRoadside RomeoTashanJab We MetKya Love Story HaiOm Shanti Om36 China TownChup Chup KeDonKilukkam KilukilukkamOmkaraBewafaaDosti: Friends ForeverKyon KiAitraazDevFidaHulchulYuvaChameliKhushiLOC: KargilMain Prem Ki Diwani HoonTalaash: The Hunt Begins...Jeena Sirf Merre Liye


Aktualizace osobnostního profilu Kareena Kapoor: 2.11. 2023 20:50