Soo-jeong Im 43 let


Im Soo-Jung se narodila 11. července 1980 v Soulu. Začínala v 18 letech jako modelka, ale jako většina korejských modelů a modelek byla přizvána k účasti na natáčení TV „dramas“, tedy v asijském prostředívelmi populárních seriálů. V roce 2001 se objevila v seriálu „SCHOOL 4“ natáčeném největší korejskou televizní společnosti KBS (Korean Broadcasting System).

Ve stejném roce ještě stihla roli handycapované dívky Min-ah, která doufá, že jednoho dne potká svou velkou lásku v dramatu „…ING“. Následovaly další romantické filmy a komedie: „SAD MOVIE“ (2005), „LUMP SUGAR“ (2006) a drama „HAPPINESS“ (2007). Dalším filmem, který se výrazně zapsal do profesních úspěchů Im Soo-Jung je „I´M A CYBORG, BUT THAT´S OK z roku 2007. Pod režijním vedením známého Park Chan-wooka podala Im Soo-Jung oslnivý výkon ověnčený nominacemi za nejlepší herečku. V roli Young-goon se opět „vrací“ do prostředí psychiatrické léčebny.

V prosinci 2009 se Im Soo-Jung, často přezdívaná Babyface, objeví v zatím svém posledním filmu „JEON WOO CHI: THE TAOIST WIZARD“ (2009), akční komedii s prvky mystiky.


11.7.1980
Soul, Jižní Korea
Soo-jeong Im csfd

GeomijipSingle in SeoulDangshinui bootakDeoteibeulSiganitaljaEunmilhan yoohokNae anaeui modeun geotSaranghanda, saranghaji anhneundaKim Jong-uk chatgiJeon Woo ChiHaengbokGakseoltangJsem kyborg, ale to nevadíSaedeu mubiAienjiJanghwa, hongryeonPiano chineun daetongryeongMelancholiaGeomsaekeoreul ibryeokhaseyo: WWWPsací stroj z ChicagaMianhada, saranghandaHakgyo 4


Aktualizace osobnostního profilu Soo-jeong Im: 3.11. 2023 03:19