Wendie Malick 73 let


Wendie Malick (nar. 13. prosince 1950) je americká herečka a modelka, nejvíce známá pro svojí roli Judith Tupper Stone v HBO seriálu SNÍLEK a Ronnie Lawrence v sitkomu FRAISER.

V roce 1982 se Wendie Malick účastnila konkurzu do seriálu Na zdraví, ale ten dopadl neúspěšně. Její první hlavní role byla v roce 1990 v již zmíněném seriálu HBO, SNÍLEK. Za tuto roli získala na udílení cen CableACE 1996 čtyři ceny - Nejlepší ženský herecký výkon v komediálním seriálu.

Wendie Malick hostovala celkem v 80ti televizních pořadech vč. KIM POSSIBLE, NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBY A TRUE JACKSON, VP. V roce 2010 začala hrát v televizním sitkomu HOT IN CLEVELAND spolu s Jane Leeves, Valerií Bertinelli a Betty White. V tomto roce (2012) jí čeká hlavní role v připravovaném filmu od Hallmarku, WILD HORSE ANNIE. Film se bude zaměřovat na práva zvířat a aktivitku Velmu Johnson, která pomáhá zachránit život stovky koním.

V osobním životě byla Wendie Malick vdaná dvakrát: 1982-1989 s hercem a scénaristou Mitchem GlazerEM a od roku 1995 s Richardem Ericksnem. Společně se svým manželem mají charitu A Drop in the Bucket (Kapka v moři) na podporu nemocnicí v africkém Kongu a azylových domů pro ženy v Mexiku.


13.12.1950
Buffalo, New York, USA
Wendie Malick csfd

7000 MilesA Little White LieMolly Singerová se vrací do školyMother of All ShowsAbout FateMack a RitaBeautiful DreamerDeranged GrannyWild Horse AnnieDarrow & Darrow 4: Burden of ProofSvědkem vraždyDarrow & Darrow 2Darrow & Darrow 3Marrying Father ChristmasDarrow & DarrowRodinné VánoceFinding Father ChristmasSoukromé očkoJewtopiaAbout FiftyWhat Happens NextAdventures of a Teenage DragonslayerAlvin a Chipmunkové 2KšeftařiZábavný parkEavesdropVezmeš si mě?Ahoj ségro, sbohem živote!Bratz: Passion 4 Fashion - DiamondzMedvědí bratři 2Bratz: Rock AngelzHele kámo, kdo tu vaří?Není Kronk jako KronkRychlý StripesRaising GeniusProkletíManna from HeavenNBC's Funniest OuttakesCahootsOn EdgeNení král jako králTake My Advice: The Ann and Abby StoryDivorce: A Contemporary WesternJeromeNBC Must See TV Preview with the Cast of 'Just Shoot Me'Just Add LovePerfektní těloRybárnaTrojská válkaApollo 11Americký prezidentHart a Hartová: Tajemství srdceThe Return of HunterMadonna: Ztracená nevinnostBugsyDynastie: ShledáníSměšně o lásceObří letadlová loďStrašidelné VánocePrivate Sessions


Aktualizace osobnostního profilu Wendie Malick: 31.3. 2024 21:35