Thomas Middleditch 42 let


Tomas Middleditch se narodil 10. března 1982 ve městě Nelson v Kanadě. Nyní má bydliště v Los Angeles, kde se pohybuje na místních výstavách a hraje v různých varietních show, jako je kupříkladu College Humor. Thomas ale dělá i sólová komediální vystoupení, která si i sám vymýšlí a režíruje.

Jako herec v celovečerních filmech byl obsazován spíše jen do vedlejších rolí, zde ho známe například z filmu Vlk z Wall Street (2013), Volte mě (2012) a Králové léta (2013). V hlavní roli poprvé vystoupil na světlo televizních obrazovek v roce 2009 v romantické komedii Kolotočáři, kde si zahrál hlavní roli životem znuděného huliče z venkova, Justina Frosta.

V současné době (2014-2015) hraje v komediálním seriálu Silicon Valley, kde má rovněž hlavní roli. A to jako počítačový génius Richard, který založí společnost Payd Piper, která se zaobírá komprimací dat. Thomas má evidentně k blízko k počítačům i v soukromém životě, protože si své webové stránky vytvořil zcela sám.

Pro velký úspěch seriálu Silicon Valley se připravují i další sezóny, takže zatím moc jiných plánů a hereckých obsazení není, snad jen dabování ve filmu Captain Underpants, který pochází z dílny DreamWorks Animations a vedlejší role ve filmech The Final Girls a The Bronze.


10.3.1982
Nelson, British Columbia, Kanada
Thomas Middleditch csfd

Phineas a Ferb ve filmu: Candy proti VesmíruGodzilla II Král monsterZombieland: Rána jistotyDokonalé replikyHenchmenKapitán Bombarďák ve filmuProvázanostTenkrát v KaliforniiJoshyPoslední nás zachráníThe BronzeKdo si vezme Barryho?Pařba v MexikuKrálové létaThe FarmVlk z Wall StreetKde je Albert?Mosazná konviceV tátově stínuVolte mě!CertaintyMash UpBenga v zálozeKolotočářiSexy 40Solární protipólyB PositiveDobrý bojDeath HacksNejsem do tebe blázenSilicon Valley


Aktualizace osobnostního profilu Thomas Middleditch: 11.11. 2023 09:41