Tereza Kopáčová 54 let


Tereza Kopáčová-Vrabelová pochází z Prahy a jejím otcem je dokumentarista Zdeněk Kopáč. Od útlého dětství se intenzivně věnovala výrazovému tanci a hře na klavír. Vystudovala obor dokumentární tvorby  na FAMU,  za studentský snímek Něco z Carmen získala ocenění.

Působila jako šéfredaktorka společenského týdeníku Story. Tereza Vrabelová se stala producentkou série a režisérkou některých dílů Soukromých pastí, je autorkou projektu Nevinné lži.  Příběh Tatínkova holčička z cyklu Soukromé pasti byl oceněn na Mezinárodním festivalu televizní tvorby v  La Rochelle.

Podílela se na tvorbě  reklam a  videoklipů - herečce Barboře Polákové natočila videoklip k její písničce Kráva. Je vdaná, jejím manželem je architekt Jan Vrábel, s nímž má dceru Luisu.


29.12.1969
Praha, Československo
Tereza Kopáčová csfd

MetanolMožnostiSmysl pro tumorOchráncePřípad RoubalJak si nepodělat životNevinné lžiSoukromé pastiDokonalý světČeská sodaJiří Pelcl: Jak se dělá designNebe peklo LucieInventura FebiaEASTSIDESTORY - Romeo & Julie 3. tisíciletíKristova léta, dámy...Dvojí životCestománieTřicet návratůMusica AntiquaGEN - Galerie elity národaOld VickŠakalí létoNěco z CarmenNěžná a sametováKrásný ztrátyJak se žijeGENUSLucie Bílá - Mám ráda životBarbora Poláková - GeneraceBarbora Poláková: NafrněnáBarbora Poláková: KrávaChinaski - KláraLes Ballets Bubeníček - OrfeusDětské hry


Aktualizace osobnostního profilu Tereza Kopáčová: 10.11. 2023 13:50