Veronika Jeníková 59 let


Veronika Jeníková se narodila 4. června 1964, v Praze, Československu. Vystudovala Pražskou konzervatoř, pak strávila tři roky v angažmá v divadle v Kladně. Roku 1987 přešla do Městských divadel pražských. Nyní hraje v Divadle ABC, zde exceluje zejména v konzervačních komediích. Se svým manželem, hercem Čestmírem Gebouským, má dvě děti: Lukáše a Kamilu.

V současné době se zejména stará o rodinu. Nerada poskytuje rozhovory. Holduje také sportu - cvičí a lyžuje. Miluje i cestování, každý rok se snaží jet s rodinou k moři, třeba do Řecka nebo do Egypta.


4.6.1964
Praha, Československo
Veronika Jeníková csfd

Stáří není pro srabyBony a klid 2NepolepšitelnýBez tvářeFredy a ZlatovláskaJasnovidecHodný chlapecI ve smrti samiKdyž děda miloval Ritu HayworthovouOběti a vraziZe života pubescentkyArtuš, Merlin a PrchlíciCesta peklemMalostranské humoreskyO třech stříbrných hřebenechProč pláčeš, břízo bíláPoslední zastávka smrtChtěla bych ten stromKdo probudí Pindruše ...?Pot, lesk a potleskUzavřený okruhBurning SecretCesta do krajiny TyJen ty a jáArabeskyBony a klidPan PickwickStřecha nad hlavouAntonyho šanceŽádost o přeloženíJamambaPodivná přátelství herce JeseniaVodník v pivovařeVozová hradbaDruhý tah pěšcemRozpuštěný a vypuštěnýEvo, vdej se!O velkém nosuPsí kůžeBabička se zbláznilaMá láska s JakubemNa semaforu zelenáPásla kone na betóneZelená vlnaPozor, vizita!Počítání ovečekBrontosaurusHousataPodej mi ruku a přestaň se bátJak se točí RozmarýnyPadavkaPrincip slastiSpravedlnostPolicie ModravaCesty domů


Aktualizace osobnostního profilu Veronika Jeníková: 30.10. 2023 23:03