Jeff Anderson 53 let


Jeffrey Allan Anderson, přezdívaný "Heff A" a narozený v okrese Monmouth County ve státě New Jersey, šel po střední škole pracovat pro telekomunikační firmu AT&T (American Telephone and Telegraph) a také krátce navštěvoval kurzy architektury na New Jersey Institute of Technology. Na té střední škole byl jeho spolužákem později známý režisér Kevin Smith, který Jeffa brzy zlákal k filmu. Jeff se stal jeho takřka dvorním hercem, a podobně jako jeho kolega Brian O'Halloran hraje ve Smithových filmech téměř pořád tu stejnou postavu - a to prodavače Randala Gravese (na rozdíl od Briana, který většinou ztvárňuje Danta Hickse).

Mimo Smithovy filmy byl Jeff ještě obsazen v dramatu Love 101 Adriana Fulleho a hrál hlavní roli v romantické komedii Now You Know, kterou též režíroval a napsal k ní scénář.

Jeff byl od roku 1995 deset let ženatý s Lisou Spoonhauer, kterou poznal při natáčení Mladých mužů za pultem, ale manželství skončilo rozvodem.

Jeff se odstěhoval z New Jersey do Los Angeles, kde v Hollywoodu vlastní malou produkční společnost a také podniká v obchodu a dovozu kachlíků. Je velkým fanouškem herečky Natalie Portman a (americko)fotbalového týmu Denver Broncos ze státu Colorado.


21.4.1970
Monmouth County, New Jersey, USA
Jeff Anderson csfd

Clerks IIIZack a Miri točí pornoClerks 2: Muži za pultemNow You KnowJay a mlčenlivý Bob vrací úderRennie's LandingLove 101DogmaMladí muži za pultemStar Wars: Klonové válkyClerksBack to the Well: Clerks IITwist of Faith'Clerks' 10th Anniversary Q & ASnowball Effect: The Story of ClerksLogic: HighlifeClerks: The Lost SceneThe Flying Car


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Anderson: 1.11. 2023 15:49