Jimmy Fallon 49 let


Jimmy Fallon se narodil 19. září 1974 v New Yorku. V mládí vyrůstal v městečku Sauferties v severní části státu New York. Svoji kariéru začínal jako estrádní komik ve známých kabaretech jako Improv v Los Angeles nebo Comedy Club v New Yorku. Svoji největší popularitu si získal v americkém komediálním cyklu SATURDAY NIGHT LIVE, kde vystupuje jako herec již od roku 1998. Krom toho se Jimmy objevil v malých rolích ve filmech jako NA POKRAJI SLÁVY či populárním válečném seriálu BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH.

Jimmy Fallon sklidil úspěch také jako moderátor MTV Movie Awards roku 2001 a Video Music Awards roku 2002. V roce 2003 byl sám nominovám na cenu Grammy Awards v kategorii nejlepší mluvené album za svou desku The Bathroom Wall.


19.9.1974
Brooklyn, New York City, New York, USA
Jimmy Fallon csfd

Dolly Parton's Mountain Magic ChristmasSpiritedVem si měZáskokPopstar: Vše pro slávuJurský světZocelovací kúraBucky Larson: Zrozen být hvězdouArthur a souboj dvou světůArthur a Maltazardova pomstaVyfič!RocketArthur a MinimojovéDoogalWarholkaFanaticky zamilovánTaxiCokolivThe EntrepreneursThe Rutles 2: Can't Buy Me LunchNa pokraji slávyFleishman v průšvihuGirls5EvaBandaRozvedený se závazkyThe Jim Gaffigan ShowThe Spoils Before DyingMulaneyStudio 30 RockGriffinoviJust for LaughsSuper drbnaThe Electric CompanyBratrstvo neohroženýchVšichni starostovi mužiAttack of the Doc!The Rolling Stones: Rough DiamondsCelebrating Betty White: America's Golden GirlMichael Buble's Christmas in the CityOsvoboďte Britney SpearsFrontlineMiss AmericanaDadsLorenaSaving Jaws


Aktualizace osobnostního profilu Jimmy Fallon: 17.3. 2024 09:17