Kurupt 51 let


Americký raper Ricardo Emmanuel Brown je znám pod jménem Kurupt. Pomáhal vzestupu gangsta rapu počátkem 90. let.

Debutové album dua Dogg Food získalo příznivé recenze a dobře se prodávalo. Vražda Tupaca Shakura v roce 1996 způsobila exodus umělců Death Row Records. Kurupt podepsal smlouvu s A&M Records, kde vydal debutové sólové album „Kuruption!“ (1998) a následně spolupracoval s mnoha dalšími rapovými umělci. Spojil se např. s Killah Priestem z Wu-Tang Clan a vytvořili novou skupinu The HRSMN. Zatímco Death Row vlastnila práva na jméno Tha Dogg Pound, působili Kurupt a Daz jako DPG (Dogg Pound Gangstaz) spolu s Nate Doggem, Snoop Doggem, Soopafly ad.

Po miléniu se však Kurupt vrací do Death Row Records, vydává alba a spolupracuje např. s Mobb Deepem nebo The Alchemist a později znovu s Dazem. Kurupt byl zasnoubený s raperkou Foxy Brown v roce 1999, ale rozešli se. Počátkem roku 2000 byl zasnoubený s Natinou Reed ze skupiny Blaque. V roce 2002 se jim narodil syn, ale během těhotenství jejich zasnoubení skončilo. V roce 2007 se Kurupt oženil s JoVan Brown, která v roce 2017 podala žádost o rozvod. Kurupt prodává konopný produkt s názvem moonrock, který obsahuje až 64% THC.


23.11.1972
Filadelfie, Pennsylvania, USA
Kurupt csfd

A Talent for TroubleBachelor LionsMisirlouWhite Sistas, ThePenthouseA Day in the LifeDays of WrathDealerZlostNa pokraji smrti 2Vegas VampiresCut OffKrvavá odplataI Accidentally Domed Your SonRodinka na tripuDetektivové z HollywooduNa pokraji smrtiTemný stín nad L.A.Keepin' It RealMyčka3 the Hard WayMůj přítel MonkFastlaneB.O.D.R.The D.O.CHip Hop UncoveredLast Man StandingHip Hop a jeho zrodAmerican Dream/American KnightmareDeath Row ChroniclesG-FunkNeposlušníWho Killed Tupac?Uprising: Hip Hop & The LA RiotsTupac Shakur: Thug Angel 2Inside Death RowBeef 4Rap Sheet: Hip-Hop and the CopsTha Row KillaBiggie & TupacEazy-E: The Life and Timez of Eric WrightDeath Row UncutCharlie Hustle: Blueprint of Self-Made MillionaireStraight from the StreetsSnoop Dogg feat. E-40, M.C. Eiht, Goldie Loc, Daz, Kurupt - Candy (Drippin' Like Water)Mobb Deep - Got It TwistedDr. Dre ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg - The Next EpisodeTash feat. Kurupt, Xzibit, Snoop Dogg - G's Iz G's RemixSnoop Dogg ft. Kurupt - Ride OnSnoop Dogg feat. Tha Dogg Pound, The Dramatics, Nanci Fletcher - Doggy Dogg WorldHardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1


Aktualizace osobnostního profilu Kurupt: 30.10. 2023 11:02