Josef Vocásek 32 let


Herec, režisér a producent, narozen dne 10.7.1991 v Praze. Pochází z rodiny kolotočářů. Vystudoval střední odborné učiliště obor autoklempíř, ale tato práce ho nikdy nijak nelákala. Zkusil si herectví v krátkém filmu a od té doby měl jasný cíl, stát se hercem. Spolupracoval s amatérskou skupinou, pak přestoupil k jiné, kde dělal produkci. Po čase se rozhodl založit svou vlastní filmovou společnost Clementine Movies/Music, kterou doteď vede a tvoří s týmem reklamy, filmy a videoklipy. Studuje také divadelní herectví na škole Starbag s lektorkou, herečkou a dabérkou Radkou Stupkovou.

Do budoucna tuto novou tvář, můžeme objevit i v dalších připravovaných celovečerních filmech i v krátkých studentských filmech. Sám připravuje krátké filmy, které produkuje a také v nich hraje. Můžeme ho například objevit v jeho připravovaném snímku "Špatná rozhodnutí" v roli zloděje.


10.7.1991
Praha, Československo
Josef Vocásek csfd

Aféry - neuvěřitelné životní příběhyKolotoč v kuchyniSoudkyně BarbaraNa plac!Jak se moří revizořiPodfukKlam - PodfukJan Nic: Ztratili jsme dětství


Aktualizace osobnostního profilu Josef Vocásek: 22.4. 2024 22:44