Vera Farmiga 50 let


Vera Farmiga se narodila 6. 8. 1973 v Passaic County, New Jersey, Mykolovi a Lyubě Farmigovým. Vyrůstala v silně katolicky založené rodině v ukrajinské komunitě, anglicky se naučila až v šesti letech. V mládí velmi ráda a dobře hrála na piáno a tancovala, především láska k piánu jí vydržela dodnes. Po vystudování Ukrainian Catholic School v Newarku úspěšně dokončila i Hunterdon Central Regional High School.

Průlom, který jí zajistil pravidelné vedlejší role zaznamenala až filmem RETURN TO PARADISE, s naprosto nepochopitelným českým překladem POPRAVA. Díky tomu se nám v příštích letech představila ve filmech PODZIM V NEW YORKU, MANCHURIANSKÝ KANDIDÁT nebo 15 MINUT. Další úspěch dorazil s u nás úplně neznámým filmem DOWN TO THE BONE, za který získala cenu pro nejlepší herečku na festivalech v Sundance a Los Angeles.

V nedávné době se objevila ve filmu SKRYTÁ IDENTITA Martina Scorseseho a ve filmu ZBĚSILÝ ÚTĚK. Vera byla od roku 1997 do roku 2005 provdaná za herce Sebastiana Roché.


6.8.1973
Passaic County, New Jersey, USA
Vera Farmiga csfd

The Conjuring: Last RitesEzraOriginSestra IIFacing the WindV zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkazVšichni svatí mafieAnnabelle 3Captive StateGodzilla II Král monsterCizinec ve vlakuHlavní kandidátSestraSkin/headTři na cestěBurn Your MapsV zajetí démonů 2Zvláštní korespondentiBlíže k MěsíciSoudceMiddletonská romanceV zajetí démonůGoatsNepřítel pod ochranouHigher GroundZdrojový kódPříležitost dělá zlodějeLa veine du vigneronLítám v tomOrphanChlapec v pruhovaném pyžamuNic než pravdaNěco za něcoTransportDu beonjjae sarangMilovaný JoshuaDveře dokořánSkrytá identitaZběsilý útěkZdánlivě snadnéTam, kde jsem nikdy nebylAndělé s ocelovým hlasemDown to the BoneManchurianský kandidátMind the GapLoutkaLove in the Time of Money15 minutDustZimní pohádkaPodzim v New YorkuThe OpportunistsPopravaRose HillPět dní v nemocnici MemorialHalston


Aktualizace osobnostního profilu Vera Farmiga: 24.2. 2024 19:32