Kylie Minogue 55 let


Kylie Ann Minogue - tak zní celé jméno této melbournské rodačky, která má ještě bratra Brandana a též v hudebním průmyslu známou sestru Dennii. Svou kariéru odstartovala už v jedenácti letech, a to ještě jako herečka v televizní dramatu Skyways, nasledovali další malé role. V sedmnácti odešla ze školy, aby se mohla naplno věnovat herectví a s tím přišel i v Austrálii velmi úspěšný seriál Neighbours. Současně začíná laškovat se zpěvem a nazpívá caver verzi známeho hitu Locomotion. Tento singl se stává no. 1 v Austrálii. Další singl, který se stane taky no. 1, už definitivně odstartovává její kariéru a tento druhý singl I Should Be So Lucky je věčně uváděn jako vůbec první singl.

Kylie vždy velmi ráda na sebe upoutávala pozornost byla několikrát trnem v oku například za odvážný až lechtivý klip k písni Put yourself in my place. Nelibě se nesla i spolupráce s Nickem Cavem a hlavně klip Where the wild roses grow, kde byla Kylie vyobrazena jako mrtvá dívka ve vodě s hadem. Tímto jakoby skončila velká kariéra a začala kariéra průměrné zpěvačky.

Rok 1996 se stal předělem dvou kapitol Kyliiny kariéry, v tomto roce se naprosto nic nestalo. Když mělo dojít k vydání alba Impossible Princess, přišla další rána v její kariéře, vydání bylo v Anglii nejprve odloženo a nakonec bylo album přejmenováno na Kylie Minogue, jelikož původní název se s ohledem na smrt proncezny Diany zdál neetický až pohoršující. Další ránou byl propadák úvodního singlu z tohoto alba, nicméně Kylie podpořila desku velkým turné. A v roce 1999 vydala úspěšnou knihu Kylie.

Až rok 2000 přináší významný mezník. Kylie se vrací do podvědomí všech díky singlu Spinning Around. I ostatní singly z alba Light Years jsou úspěšná a Kylie se vrací na výsluní a je často označována jako princezna popu.


28.5.1968
Melbourne, Victoria, Austrálie
Kylie Minogue csfd

Zpátky do divočinySwinging safariA Christmas StarSan AndreasOur Gay Wedding: The MusicalMänner zeigen Filme & Frauen ihre BrüsteFinal Cut - Dámy a pánovéHoly MotorsJack and DianeThe Big Fat Quiz of the 80sBlueDoogalKouzelný kolotočKylie: Greatest Hits 88-92Audience with Ricky Martin, AnMoulin RougeHorká krevPlan Show 2000Zatracení rebelovéKylie: Intimate and LiveDiana & MeBio-DomeStreet Fighter: Poslední bojJason Donovan: Greatest Video HitsDelikventiThe ResidenceStrifeGalavantMladí a hladovíPlayhouse uvádíPán časuKath & KimThe Vicar of DibleyFame and MisfortuneNeighboursThe Henderson Kids60 MinutesSkywaysThe SullivansEgo: The Michael Gudinski StoryMichel Gondry, Do It YourselfJimmy Savile: Britský hororKylie at the BBCDolly Parton: Here I AmMystify: Michael Hutchence


Aktualizace osobnostního profilu Kylie Minogue: 6.1. 2024 05:34