Beverley Mitchell 43 let


Beverley Ann Mitchell je americkou herečkou a country zpěvačkou. Její nejznámější rolí je Reverendka Lucy Camdenová-Kinkirková v seriálu 7TH HEAVEN (Sedmé nebe). Narodila se 22. ledna 1981 v Arcadii v Kalifornii manažerce Sharon Mitchellové (rozené Waiszové) a Davidovi Mitchellovi. Její rodiče se rozvedli a založili nové rodiny. Je jedináček, ale má nevlastního bratra Joeyho z otcova druhého manželství.

Beverleynina první zásadní role byla ve filmu THE CROW : CITY OF ANGELS (Vrána: Město andělů). Hrála zde drogově závislou Grace. Během točení Vrány v roce 1996, se zúčastnila konkurzu na roli Mary Camdenové v novém televizním dramatu 7TH HEAVEN (Sedmé nebe). Producenti ji chtěli původně vyhodit s nepořízenou, protože si nemysleli, že by se Beverley hodila na roli Mary. Avšak, když přečetla část scénáře pro její sestru Lucy, byla okamžitě obsazena. 7TH HEAVEN (Sedmé nebe) bylo obrovským úspěchem trvajícím 11 let. Porazilo THE WALTONS a LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE a stalo se nejdéle běžícím televizním dramatem v televizní historii a také nejlépe hodnoceným televizním dramatem na televizi WB. Beverley a její seriálový otec Stephen Collins byli jediní, kteří se objevili ve všech 243 epizodách Sedmého nebe.

V roce 2005 během natáčecí přestávky Sedmého nebe, hrála Beverley v pokračování hororu SAW 2. Zpočátku byla skeptická, když roli brala. Není totiž fanouškem hororových filmů. Sedmé nebe se schýlilo ke konci v květnu roku 2007. V létě se Beverley objevila ve filmu I KNOW WHAT I SAW. Beverley si je velice blízká s herci ze Sedmého nebe. Nazývá je svou “druhou rodinou”. S Jessicou Biel, seriálovou sestrou, jsou nejlepší přítelkyně. Je také dobrou kamarádkou se zpěvákem Lancem Bassem a herečkou/zpěvačkou Haylie Duff.

Na silvestra v roce 2005 během výletu do Kolorada se Beverley zasnoubila se svým dlouholetým přítelem, účetním Michaelem Cameronem. Původně plánovali svatbu v roce 2007, ale rozhodli se ji odložit do vydání Beverleyniného debutového alba. Nakonec se vzali 1. října 2008 v Ravellu v Itálii. Za družičky jim mimo jiné šly seriálové sestry Jessica Biel a Mackenzie Rosman.


22.1.1981
Arcadia, California, USA
Beverley Mitchell csfd

The SummoningUploadedCandy Cane ChristmasRock and Roll ChristmasDance Baby DanceHometown ChristmasPříliš mnoho láskyUteč, nebo zemřešA Gift Wrapped ChristmasToxinThe Dog Who Saved EasterThe Lost EpisodeSnowmenNejtajnější přáníI Know What I SawI RememberSaw 2Na závodní drázeGirl BandVrána: Město andělůBílý trpaslíkKilling ObsessionMatka nevěstySinatraDítě nevěstyDěti nevěstyHollywood DarlingsThe Secret Life of the American TeenagerSedmé nebeExpress Yourself


Aktualizace osobnostního profilu Beverley Mitchell: 4.11. 2023 00:43