Marguerite Moreau 46 let


Marguerite Moreau je americká herečka, která se narodila 25. dubna 1977 v Riverside, Kalifornie. Do povědomí diváků se nejvíce dostala díky rolí v seriálu BLOOSOM, jako Katie v kultovní americké komedii WET HOT AMERICAN SUMMER a dvoudílnou filmovou sérii THE MIGHTY DUCKS. Zahrála si i malé role ve slavnějších seriálech jako jsou CUPID, SMALLVILLE, LOST či THE O.C.

Je svobodná, bezdětná a v posledních letech se výhradně specializuje pro malé roličky v komediálních amerických seriálech, kterých má za sebou už požehnaně. Nicméně v roce 2011 by měly vyjít dva filmy ( BFF AND BABY a zatím nepojmenované drama), ve kterých si zahraje i jedny z hlavních rolí.


25.4.1977
Hemet, California, USA
Marguerite Moreau csfd

Low LifeWithout WardMonumentsInto the AshesPaddletonA Night to RegretOverexposedYou Can't Say NoJune, AdriftKvětiny od vrahaNewly SingleThe TankLove Always, SantaSlepá posedlostMoments of ClarityD-TEC: PilotStress PositionCaroline and JackiePlaydateS tím nic nenadělášDouchebagLightbulbNení to tak snadnéProbuzeníConsultants, TheThe UninvitedČivava z Beverly HillsHlava nehlavaOff the LipSucker Free CityEasyPorotaTwo DaysKrálovna prokletýchMedailonŽhářka 2Léto k nepřežitíRave MacbethWall to Wall RecordsMuž dvou tváříVelký JoeVrtěti psemŠampióni 3Zachraňte Willyho 2Šampióni 2ŠampióniŠampióni: Nová hraNový domovThe BirchAmerican WomanNepohádky


Aktualizace osobnostního profilu Marguerite Moreau: 2.11. 2023 12:41