Sophia Myles 44 let


Sophia se narodila v Anglii rodičům Peterovi a Jane. Její otec je farář anglikánské církve a matka pracuje ve vydavatelství. Do svým 11 let žila v Notting Hillu. Poté byl její otec přeložen do Isleworthu na předměstí Londýna.

V roce 2003 hrála s Kate Beckinsale ve filmu UNDERWORLD a byla obsazena do role Louise v thrilleru OUT OF BOUNDS. V tom samém roce dostala roli ve filmovém ztvárnění anglického kultovního hitu THUNDERBIRDS. Potom začala pracovat na ART SCHOOL CONFIDENTIAL režiséra Terryho Zwigoffa. Později se vrátila ke svým televizním kořenům a zahrála si Lizzie Carter v seriálu COLDITZ a v epizodě seriálu SLEČNA MARPLOVÁ. Sophia dále hrála mladou irskou princeznu ve filmu TRISTAN A ISOLDA a v roce 2006 Madame de Pompadour v DOCTOR WHO.

Původně chtěla studovat na univerzitě v Cambridge, ale rozhodla se věnovat pouze herectví. Umí mluvit francouzsky a německy, poslouchá Tracy Chapman, ráda jezdí na koni, lyžuje a plave.


18.3.1980
Londýn, England, Velká Británie
Sophia Myles csfd

DecryptedPoslouchejBlackwoodTransformers: ZánikThe DamnedUnderworld: ProbuzeníEtienVikingové IIHallam FoeDrákulův polibekOrganizace Alfa: Hádův faktorTristan a IsoldaUmění musí boletUnderworld: EvolutionÚtěk z ColditzuLetka BouřlivákůUnderworldZmizeníKlub únoscůThe Life and Adventures of Nicholas NicklebyZ peklaMansfieldské sídloVelký blázinec v malém hoteluTichý svědekČas čarodějnicBez hranicNaše zooMI5Za svitu měsíceKomparzPán časuSlečna MarplováComing Up


Aktualizace osobnostního profilu Sophia Myles: 6.11. 2023 12:56