Jaime Bergman 48 let


Pevná prsa, nádherné modré oči, smyslný pohled a blonďaté vlasy, to je Jamie Bergman, bývalá roztleskávačka, modelka plavek, hosteska pivní společnosti St. Paulie a hlavně 45. výroční Playmate časopisu Playboy, tedy Playmate ledna 1999. Ve skutečnosti jedna z nejznámějších a nejúspěšnějšící Playmates ve filmovém a televizním průmyslu.

U filmu prorazila už v roce 1999 učinkováním v dramatu SPEEDWAY JUNKY,ve stejném roce se mihla ve velkofilmu Olivera Stonea VÍTĚZOVÉ A PORAŽENÍ v hlavní roli s Al Pacinem. O rok později získala větší roli v ve špatně hodnoceném katastrofickém filmu PEKELNÁ JÍZDA/ ROZBŘESK S Royem Scheiderem a mihla se i v hvězdně obsazeném snímku 60 SEKUND. Hrála v divácky úspěšném snímku VIRGINS a menší roli měla ve filmu SOULKEEPER. V roce 2003 následoval hvězdně obsazený fiktivní dokument komika Pauly Shorea s názvem SLÁVA JEN PRO MRTVÉ (PAULY SHORE IS DEAD), kde si zahrála Shoreovu manželku. Ve stejném roce následovala role detektiva v hororovém céčku DARK WOLF a v roce 2004 v béčkovém crossoveru zvířecího hororu BOA VS. PYTHON. Mezitím se objevila i v nepříliš známém KNEE HIGH P. I. kromě toho si zahrála i ve dvou krátkometrážních snímcích a to DYSENCHANTED z roku 2004 a v roce 2009 v komedii WIFFLER: THE TED WHITFIELD STORY o hráči nového sportu wiffleballu.

Dříve chodila s režisérem Michaelem Bayem, nebo zpěvákem Fredem Durstem, je ovšem manželkou hvězdy seriálu SBĚRATELÉ KOSTÍ a televizního upíra ANGELa, Davida Boreanaze, a to na úkor možná i nenávisti ze strany fanatických obdivovatelek tohoto herce. S Boreanazem se potkala na jedné párty a jak oba přiznávají, byla to láska na první pohled. Svatba byla naplánovaná na září 2001, ale kvůli teroristickému útoku z 11. září byla nakonec přesunuta na listopad a uskutečnila se v rodinném kruhu, jako skromný obřad na den díkůvzdání. Narodily se jim 2 děti, v roce 2002 syn Jaden Rayne a v roce 2009 dcera Bardot Vita Boreanaz. Vtipnou zajímavostí je, že si se svým manželem zahrála postavu těhotné ženy, která chtěla nechat obětovat své dítě démonům v epizodě páté série ANGELa s názvem Time Bomb.


23.9.1975
Salt Lake City, Utah, USA
Jaime Bergman csfd

Screwball: The Ted Whitfield StoryBoa vs. PythonDarkWolfKnee High P.I.Sláva jen pro mrtvéSoulkeeperVirgins60 sekundPekelná jízdaPlayboy Video Playmate Calendar 2000Playmate Profile Video Collection Featuring Miss January 1999, 1996, 1993, 1990Speedway JunkyVítězové a poraženíSběratelé kostíVšechno je relativníDawsonův světSyn plážeBrutally NormalAngelBeverly Hills 90210Shasta McNastyLoď láskyPlayboy Video Centerfold: 50th Anniversary Playmate Colleen ShannonPlayboy: The Ultimate Playmate SearchPlayboy Prime Time PlaymatesPlayboy: Inside the Playboy MansionPlayboy 2000 - Večírek pokračujePlayboy: California GirlsPlayboy: Club LingeriePlaymates: Bustin' OutPlayboy Video Playmate Calendar 2000Playmate Pajama PartyPlayboy Video Centerfold: 45th Anniversary Playmate Jaime BergmanDysEnchantedNapálené celebrityThe TestThe Late Late Show with Craig KilbornThe Howard Stern Radio ShowHoward Stern


Aktualizace osobnostního profilu Jaime Bergman: 30.3. 2024 23:21