Bill Gates 68 let


"Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát."

Jeho otec William H. Gates Sr. je firemním právníkem a matka Mary Maxwell Gates byla učitelkou a členkou správních rad v několika bankách, zemřela v roce 1994 na rakovinu. Bill Gates má dvě sestry.

"Nejvíce nespokojení zákazníci jsou váš největší zdroj, ze kterého se můžete poučit."

Po dokončení šesté třídy dostal Bill možnost poprvé vyzkoušet počítač, na kterém se začal učit programovat. Se svým spolužákem Paulem Allenem se snažil hledat chybu v systému tohoto počítače. V sedmnácti letech Gates za svůj program pro tvorbu školních rozvrhů získal čtyři tisíce dolarů, později ve stejném roce s Allenem založil firmu Traf-O-Data. Po střední škole nastoupil v roce 1973 na Harvardovu univerzitu. V roce 1975 založil s Allenem společnost Micro-Soft, ze které se později stala Microsoft Corporation. Ve třetím ročníku se proto Gates rozhodl opustit školu a věnovat se pouze podnikání.


28.10.1955
Seattle, Washington, USA
Bill Gates csfd

Silicon ValleyTeorie velkého třeskuFrasierThe World's Most Dangerous Show with Joko WinterscheidtDark Side of the '90sDoktor FauciPower On: The Story of XboxRoger Federer. The Reunion.Tech mogulové a miliardáři: Bill GatesWoodstock 99: Mír, láska a běsněníYes I Am - The Ric Weiland StoryKoronavirus – máme jasnoPandemic: The People, The Conspiracy, The JourneyMáme jasnoThe AgreementV Billově mozku: dekódování Billa GateseVynálezkyně: Z kapky krveAmerika po roce 2000Americká 90. létaMalaria BusinessTrump: An American DreamŽivot Warrena BuffettaAmerická 80. létaDejte nám penízeNew World Order: Blueprint of MadmenFreakonomicsVirtual Revolution, TheČekání na SupermanaBill Gates - Jak šprt změnil světBrotherhood 2.0Der Geist des GeldesEndgame: Blueprint for Global EnslavementAnnie Leibovitz: Život objektivemSpam: The Documentary20 to 1Jak sci-fi seriály změnily svět...KoodiLeben nach MicrosoftRevolution OSBiography of the Millennium: 100 People - 1000 YearsNerds 2.0.1: A Brief History of the InternetVzrušující svět osobních počítačůBiographyObjetos perdidosDavid Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovatThe Tonight Show Starring Jimmy Fallon


Aktualizace osobnostního profilu Bill Gates: 3.11. 2023 08:51