Sang-woo Kwon 47 let


Sang-u Kwon začal být znám v asijských zemích díky úspěšnému filmu MY TUTOR FRIEND (2003), ale byla to role Cha Song Joo v STAIRWAY TO HEAVEN, která jej katapultovala mezi přední korejské herce. STAIRWAY TO HEAVEN je jedno z nejpopulárnějších korejských „dramas“ v celé Asii, typické korejské drama s ukázkami hyperemocionálních extrémů a spletí různých žánrů – ironické tragédie a romantického melodramatu. Další známá role byla ve filmu ONCE UPON A TIME IN HIGH SCHOOL (2004), odehrávajícím se v 70. letech dvacátého století. Film upozorňuje na autoritativní povahu korejské společnosti v této době.

Kwon byl mluvčím The Face Shop (maloobchodní řetězec s kosmetickými produkty). Díky tomu vystupoval v mnoha reklamách. V roce 2008 se oženil s Tae-yeong Son a v únoru 2009 se jim narodil syn. Kwonův poslední projekt je film MORE THAN BLUE a TV drama CINDERELLA MAN. Kwon je často označován za nej-sexy muže v Korei (výška 182 cm, někdy píšou 183 cm).


5.8.1976
Tedžon, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea
Sang-woo Kwon csfd

SwitchPiráti: Poslední královský pokladHiteumaenDubeon halkkayoSinui hansu : gwisupyeonTamjeong 2Qing di mi yueTamjeong : deo biginingYing zi ai renČínský zvěrokruhTongjeungPohwa sogeuroSeulpeumboda deo seulpeun iyagiSookmyeongCheongchoonmanhwaYasooMaljukgeori janhoksaShinbu sueobDonggabnaegi kwaoihagiIldan dwieoHwasangoHangangKeoteunkol: Namuneun Seoseo JukneundaNarara gaecheonyongChurieui yeowangYoohokMedikeoltaptimYawangFuju no sakuraDaemulSindye rella maenMotdoen sarangSeulpeun yeongaCheongookeui gyedan


Aktualizace osobnostního profilu Sang-woo Kwon: 1.11. 2023 06:25