Maggie Lawson 43 let


Margaret "Maggie" Lawson se narodila 12. srpna 1980 v městě Louisville ve státě Kentucky. Jako osmiletá začala navštěvovat místní divadelní společnost. V 10-ti letech se stala mladou zpravodajkou pro místní televizní stanici. V 17-ti letech se přestěhovala za hereckou kariérou do Los Angeles. Jak už to u začínajících herců a hereček bývá, zprvu se objevovala příležitostně v jednotlivých epizodách různých sitcomů, např. KROK ZA KROKEM nebo KUTIL TIM.

Potom to začalo jít s karierou mladé Maggie z kopce. Objevila se v celé jediné sérii neúspěšného seriálu VŠECHNO JE RELATIVNÍ a opět začala hostovat v už rozjetých seriálech, např. TRU CALLING. Po sérii dalších televizních filmů však přišla nabídka na roli v seriálu PSYCH, kde ztvárňuje postavu začínající detektivky Juliet "Jules" O´Hara a je jedním z tahounů celého seriálu. Jak mnohokrát sama Maggie řekla, tento seriál ji zachránil kariéru. Hned v následujícím roce, tj. v 2007, totiž hrála v novém filmu Rennyho Harlina, CLEANER.

Přestože se ji dlouho nedařilo ve světě filmu a televize výrazně prosadit, v soukromí byla vždy spokojená. V současné době chodí se svým hereckým partnerem z PSYCH, Jamesem Rodayem. Ráda skládá a hraje písně na kytaru a chová dva psy, Tristana a Dakotu.


12.8.1980
Louisville, Kentucky, USA
Maggie Lawson csfd

A Lot Like ChristmasPsych 3: This Is GusPsych 2: Lassie Come HomeChristmas in Evergreen: Tidings of JoyPříběh Pravé láskySpivakMá nejoblíbenější svatbaPsych: The MovieVánoční představeníSave the DateGamerHostile MakeoverKiller HairZametač stopPomsta ženy středního věkuPravidla láskyNejlepší je to na sněhuDarované srdceNancy DrewSpolek machrůZměna je životNice Guys Sleep AloneMěstečko PleasantvilleUž na tebe čekámChytrolíniSanta Clarita DietSmrtonosná zbraňRančThe Great IndoorsAngel from HellDva a půl chlapaAgentura Jasno


Aktualizace osobnostního profilu Maggie Lawson: 13.12. 2023 06:39