Nick Frost 52 let


Trochu silnějšího, ale věčně optimistického Angličana jako je tento si nelze nevšimnout. Objevuje se ve filmech sice výjimečně, ale když už se objeví, tak to za to většinou stojí. Ať už mluvíme o SOUMRAKU MRTVÝCH nebo JEDNOTCE PŘÍLIŠ RYCHLÉHO NASAZENÍ, nemůže chybět do trojice, která dělá tyto filmy tak oblíbené. Krom něj mezi ní patří jeho veliký kamarád Simon Pegg a kapitán, který na to všechno dohlíží režisér Edgar Wright.

V roce 2004 přichází jeho nejúspěšnější zlom, když se pouští do filmu SOUMRAK MRTVÝCH. Tato romantická komedie s oživlými mrtvolami byla opět napsána Simonem Peggem a zrežírována Edgare Wrightem, kteří už dříve spolupracovali právě na SPACED a úspěšně. Po uvedení tohoto filmu do kin a všeobecné veřejnosti se začíná stávat velice oblíbeným nejen ve Velké Británii. V příštím roce se objevuje v další komediální show MAN STROKE WOMEN, která má prozatím za sebou dvě série. Úspěch SOUMRAKU MRTVÝCH nenechal dlouho čekat a tři roky na to vzniká další veleúspěšná a neobvyklá parodie HOT FUZZ neboli český výstižný název JEDNOTKA PŘÍLIŠ RYCHLÉHO NASAZENÍ situovaná do malebné anglické zapadlé vesničky Gloucestershire.

Nick Frost je rozhodně výrazná postavička ve filmech, ve kterých se objeví. Většinou hraje líného, ale sympatického povaleče, což se jistě podepisuje do filmů, ve kterých hraje a nutno dodat, že převážně díky němu jsou tak humorné. Mimochodem pokud jste viděli oba filmy, všimli jste si, jak má Nick rád zmrzlinu? Obzvláště pak Cornetto, které si originálně v SOUMRAKU MRTVÝCH objednává červené a v HOT FUZZ modro-bílé, jako správný policista Je dobře, že se tenkrát se Simonem potkal. Dokázali spolu obnovit pojem parodie, který se začínal pomalu a jistě vytrácet do zapadlých hlubin kinematografie a již dnes se dá mluvit o kultu, se kterým Pegg – Frost – Wright přišli a já doufám jen v to, že nadále budou plodní a úspěšní, tak jako jsou nyní.


28.3.1972
Essex, England, Velká Británie
Nick Frost csfd

How to Date Billy WalshLovci trolů: Úsvit TitánůPříšerákovi 2Scooby-Doo! The Sword and the ScoobKosmopes a TurbokočkaSouboj s rodinouStarověká hysterie: Dobrodružství povrchních ŘímanůFesťákTomb RaiderŠkolní nářezPříšerákoviLovec: Zimní válkaNepovedenej kšeftSyreniaDoctor Who: Last ChristmasSober CompanionZuřivá salsaŠkatuláciU Konce světaDoba ledová 4: Země v pohybuSněhurka a lovecPaulTintinova dobrodružstvíÚtok na věžákPiráti na vlnáchDivoškaJednotka příliš rychlého nasazeníPenelopeSexy botkySoumrak mrtvýchStraight 8InscenaceProč ženy zabíjíViktoriánkyTruth Seekers3 mimo: Příběhy z ArkádieInto the Badlands


Aktualizace osobnostního profilu Nick Frost: 31.10. 2023 13:34