Nicholas Gonzalez 48 let


Měří 170 centimetrů a narodil se ve znamení kozoroha. Jeho celé jméno je Nicholas Edward Gonzalez, ale dost často si nechává říkat zkráceně "Nick". Matka pracuje jako účetní a otec je dermatologem. Má sourozence, bratra JJ Gonzaleze a nevlastní sestru Madeline Mosier.

V San Francisku se spojil s divadelním hnutím na popud své stanfordské profesorky Almy Martinez, která ho povzbuzovala k profesionálnímu herectví. To se mu mimo jiné v roce 1998 po přestěhování do Los Angeles vyplnilo, když dostal celkem rychle malé role v televizních seriálech DHARMA AND GREG a ONE WORLD. Pak následovala větší role coby syna Fidela Castra ve snímku MY LITTLE ASSASSIN a několik malých rolí v televizních seriálech jako WALKER, TEXAS RANGER či O.C.. Vetší prostor však dostal v RESURRECTION BLVD, čímž se jako rozverný student Alex Santiago zapsal do naší paměti. První hlavní role si na něj počkala ve filmu THE PRINCESS AND THE BARRIO BOY. Z jeho filmografie můžeme vzít namátkou ještě ANAKONDU 2: HONBU ZA KRVAVOU ORCHIDEJÍ, ZA NEPŘÁTELSKOU LINIÍ 2: OSA ZLA nebo ROCKAWAY.

Než se začal profesionálně věnovat herectví, tak se živil jako číšník. Je horlivým čtenářem a miluje zvířátka. Rád sportuje, hraje golf a ve volném čase dává přednost videohrám. Dobrovolně se účastní charitativních akcí. Španělský časopis People ho zvolil jako jednoho z 50-ti nejkrásnějších lidí a vyhrál anketu "25 nejžhavějších svobodných celebrit".


3.1.1976
San Antonio, Texas, USA
Nicholas Gonzalez csfd

BorregoAmorův šípEvil Takes RootBeneath UsChristmas on the RangePray for RainSympathy, Said the SharkOčista: AnarchieChristmas BelleWater & PowerNapospas smrti: Příběh Tammi a Sandry ChaseovýchS.W.A.T.: Pod palbouVýkupné za manželaNikdy se nevzdávejDown for LifeFalling AwakeBohicaRána za ranouMoře snůStřepinaZa nepřátelskou linií 2 - Osa zlaCamino del diablo, ElVenice UndergroundŠpínaAnakonda: Honba za krvavou orchidejíThe Bride of the SeaEdge, TheŠňupMarco Polo: Návrat do XanaduNebezpečná partiePrincess and the Barrio Boy, TheMy Little AssassinLa BreaDobrý doktorDuncanvilleBeing Mary JaneUndone


Aktualizace osobnostního profilu Nicholas Gonzalez: 3.11. 2023 03:34