Jacek Koman 67 let


Jacek Koman je polsko-australský herec a zpěvák. Koman se narodil hercům Halině Komanové (rozené Dobrowolské) a Adamovi Komanovi. Do Austrálie přijel v roce 1982 s bratrem Tomkem. Přistáli v Perthu, než se vydali do Melbourne, kde začal znovu hrát.

V Melbourne se Koman setkal se svou partnerkou, australskou herečkou Catherine McClements, koncem 80. let v Divadle Anthill. Mají spolu dvě děti – Clementine Coco (nar. července 2001) a Quincy (nar. května 2007).

V roce 2011 byl nominován na cenu AACTA za hostující vystoupení v seriálu Spirited. V roce 2012 se objevil jako „The Great Hypno“ v australském televizním seriálu Miss Fisher's Murder Mysteries. V roce 2013 se po osmileté nepřítomnosti vrátil na jeviště v překladu Toma Hollowaye o Durrenmattově „Tanci smrti“ v Malthouse Theatre v Melbourne.

Koman je také zpěvákem skupiny VulgarGrad, melbournské kapely, která hraje hudbu v ruském stylu a která vznikla v roce 2004.


15.8.1956
Bielsko-Biała, Polsko
Jacek Koman csfd

Dnes v noci spíš se mnouLapač dušíNiebezpieczni dżentelmeniWiarołomMístnost sebevrahů. HaterIkarus. Legenda o Mietku KoszoviKrew BogaBreathZtracen v džungliThe Death and Life of Otto BloomDiscopoloTroubaZrnko pravdySyn zmaruPamiętnik pani HankiShoppingVelký GatsbyThe HunterKołysankaLonesdaleLove and DanceAustrálieOdporRomulus, můj otecHG Wells: War with the WorldPotomci lidíTsunami: NásledkyLifeHorseplayMoulin Rouge!Sound of One Hand Clapping, TheLizzie je pokladWhat I Have WrittenRedheadsTrefaDravecHolidays on the River YarraMiláčci bohůMíle za čtyřiBezposrednie polaczenieLast Days of the Space AgeUčitelChyłka - InwigilacjaJack IrishRecepturaVraždy pro slečnu FisherovouChyłka - Rewizja


Aktualizace osobnostního profilu Jacek Koman: 19.11. 2023 13:24