Anthony Ingruber 34 let


Filmový herec a dabér s holandskými a australskými kořeny se narodil na Filipínách, kam byl jeho otec vyslán jako diplomat. Díky otcově povolání Anthony strávil dětství v Austrálii, na Kypru, na Novém Zélandu, v Nizozemí a také v Kanadě.

První větší roli získal v roce 2010 ve fantasy snímku Avalonská střední, natočeném na motivy stejnojmenné knihy od spisovatelky Meg Cabot. Pozornosti diváků i kritiků se Anthonymu dostalo až po uvedení filmu Věčně mladá z roku 2015. V dramatu o mladé ženě, která nestárne, se objevil v roli mladšího já Harrisona Forda a mnozí nemohli uvěřit, že tvůrci jeho obličej digitálně neupravovali. Fyzická podobnost se slavným hollywoodským hercem je sice téměř dokonalá, avšak čistě náhodná.

V poslední letech se Anthony věnuje hlavně dabingu počítačových her jako např. „Batman: The Telltale Series“ nebo „Lego DC Super-Villains“. Vidět jsme ho mohli také v několika krátkých snímcích.

Ve volném čase se rád věnuje tvůrčímu psaní a je také nadaným ilustrátorem a fanouškem komiksového kreslíře Franka Millera.


5.2.1990
Filipíny
Anthony Ingruber csfd

Věčně mladáAvalonská středníAvatarThe People vs. George LucasThe Jimmy Star Show with Ron Russell


Aktualizace osobnostního profilu Anthony Ingruber: 10.10. 2023 18:02