Elizabeth Marvel 54 let


Elizabeth Marvel je americká divadelní, televizní a filmová herečka. Je dcerou Davida Thomase Marvela Jr. z Readingu v Pensylvánii a Alo Munizzy z La Mesa v Kalifornii. Její matka se živila jako fotografka, která vystavovala své práce v San Diego Art Institute. Heyco Metals, společnost na válcování mosazi a mědi se sídlem v Readingu, byla řízena jejím otcem, který také sloužil jako její prezident. Ačkoli se narodila v Los Angeles v Kalifornii, tak se její celá rodina přestěhovala do Mohntonu v Pensylvánii, kde vyrůstala.

Lizzie, jak jí přezdívají její přátelé, nevěděla, že potká lásku svého života, když šla studovat do Juilliardu. Psal se rok 1990 a Elizabeth byla jen mladá dívka, která chtěla zjistit, jestli je herectví její šálek kávy. Bill Camp, který byl o 8 let starší než ona, zde dělal pracovní studii. Ti dva se potkali a hned se do sebe zamilovali. Tehdy neexistovaly sociální sítě a o nikoho jiného se bát nemuseli. Elizabeth s Billem se rozhodli, že chtějí být spolu. Čekali neuvěřitelných čtrnáct let, než se rozhodli, že se vezmou, což se stalo 4. září 2004.

Tento pár byl zaměřen na svou kariéru, což je důvod, proč manželství bylo odkládáno na druhou kolej. Nicméně, když jste s někým tak dlouho jako oni, logická věc, kterou musíte udělat, je vzít se. Víme jistě, že láska byla jedinou hnací silou tohoto vztahu. Protože kdyby se rozhodli být spolu z jiného důvodu, nefungovalo by to. Elizabeth a Bill spolu mají syna. Silas Camp, jejich jediný potomek, se narodil v roce 2007. Herečka žije se svou rodinou na farmě ve Vermontu.

Elizabeth měří 169 centimetrů a narodila se ve znamení Střelce. Ve svém volném čase ráda poslouchá hudbu, cvičí jógu a zpívá. Během prázdnin také ráda cestuje s manželem a se synem. Ráda rybaří, stejně jako její otec, manžel a v neposlední řadě i syn. A proto je celkem logické, že si Elizabeth nechala vytetovat mečouna na svém předloktí. Její hudební ikonou je David Bowie a nejraději hraje hry od anglického spisovatele Williama Shakespeara.


27.11.1969
Los Angeles, California, USA
Elizabeth Marvel csfd

Purpurová barvaYou Hurt My FeelingsJsme v tom spoluBeing DeadZprávy ze světaDark WatersSwallowThe Land of Steady HabitsEasy LivingMeyerowitzovic historky (nový výběr)Velký darThe CongressmanThe PhenomFoodHappy BabyVálka bez pravidelBlinkBourneův odkazKrálovský víkendLincolnNěkde dnes večerBožská extázeOpravdová kurážLáska a jiné kratochvílePsí rokKytaraPo přečtení spalteRakeťáciSynecdoche, New YorkThe Dying GaulTen Hundred KingsNedostatek důkazůLáska a smrtPaní DavisováKauza TheranosHelstromManifestNeuvěřitelná


Aktualizace osobnostního profilu Elizabeth Marvel: 11.4. 2024 20:15