Jonathan Davis 53 let


Jonathan Houseman Davis (narozen 18. ledna 1971) je zpěvák multiplatinové nu-metalové kapely KoRn. Narodil se a vyrůstal v Bakersfieldu v Kalifornii, kde žil se svým otcem a nevlastní matkou. Jako dítě byl sexuálně zneužíván blízkým rodinným přítelem. Píseň "Daddy" je o tomto zneužití a o faktu, že mu to rodiče neveřili. Jeho otec, Rick Davis, se k tomu vyjádřil slovy: "Tento čin byl překvapivě spáchán ženou a s Jonem jsme se rozhodli, že její jméno se nikdy nikdo nedozví."

Jon byl dvakrát ženatý a má 3 syny: Nathana, Piratea a Zeppelina. Po narození prvního syna se Jon rozhodl, že je načase skončit s alkoholem a drogami a od 22. srpna 1998 abstinuje.

Jonova herecká kariéra zatím není nijak obsáhlá. Hrál jen v měnších rolích, jako například ve filmu KRÁLOVNA PROKLETÝCH, nebo SEEING OTHER PEOPLE. Jeho prozatím největší roli - Ďábla - si zahrál ve filmu SIN-JIN SMYTH. Kromě filmových rolí se Jon samozřejmě objevuje i na hudebních DVDs, jako jsou DEUCE, WHO THEN NOW nebo WOODSTOCK 99. Zahrál si také v několika klipech kapely Limp Bizkit.

Momentálně je Jon na svém sólo turné, které končí v polovině prosince 2007. V pauzách mezi koncerty pracuje na scénáři OBLIVION, což označuje jako "temnou operu o konci světa". Začátkem roku 2008 vyrazí společně s KoRn na další turné, na kterém opět nezapomenou navštívit Českou republiku, tentokrát 19. 2. 2008 v Ostravě.


18.1.1971
Bakersfield, California, USA
Jonathan Davis csfd

DesateroSeeing Other PeopleHip Hop & RockKrálovna prokletýchButtman at Nudes a Poppin' 9K.O. OK! Prostě koukejMůj přítel MonkMěstečko South ParkKdyž se všechno po*ere: Woodstock 99The History of Metal and HorrorWoodstock 99: Mír, láska a běsněníJonathan Davis: Through the Black LabyrinthKorn & Tye TrujilloMind Over MatterAmerican Addict 2: The Big LieFixMTV Icon: MetallicaKorn: Who Then Now?Kim Dracula: Seventy Thorns feat. Jonathan DavisKorn: Worst Is on Its WayKorn: Black Is the SoulKorn: Twisted TransistorKorn: Did My TimeKorn: Alone I BreakKorn: Here to StayKorn: ThoughtlessKorn: Make Me BadKorn: Somebody SomeoneLimp Bizkit: Break StuffKorn: Falling Away from MeKorn: Freak on a LeashKorn: Got the LifeLimp Bizkit: FaithKorn: A.D.I.D.A.S.Korn: BlindLimp Bizkit: Greatest VideozVideos That Eat You AliveKorn: DeuceLinkin Park & Friends Celebrate Life in Honor of Chester BenningtonJonathan Davis: Alone I Play / Live at the Union ChapelKorn: The Path of Totality Tour - Live at the Hollywood PalladiumKorn: Close Encounters of the Korn KindAlone I PlayFamily Values Tour 2006Korn: Live on the Other SideKorn: Live At MontreuxKorn: Untouchables Tour 2002Korn: LiveWoodstock '99Family Values Fall Tour '98ExistenceAmerican Satan


Aktualizace osobnostního profilu Jonathan Davis: 18.4. 2024 21:42