Samantha Fox 58 let


Samantha Karen Fox je britská zpěvačka, herečka, skladatelka, hudební producentka, modelka a účastnice reality show.

V šestnácti letech se objevila jako modelka na třetí straně bulvárního časopisu The Sun, což odstartovalo její kariéru modelky a dokonce si nechala pojistit svá prsa na tu dobu na neuvěřitelných půl milonu amerických dolarů a také si najmula vyhazovače kvůli dotěrným stalkerům. S časopisem The Sun podepsala smlouvu až do svých dvaceti let a stala se v 80. letech jednou z nejfotografovanějších žen ve Velké Britanii. Vystupovala ve velkém množství reklam na spodní prádlo a fantasy oblečení prodávaném časopisem Mayfair, ale také dělala reklamu na síť automobilových prodejců značky Swithland Motors a v řadě dalších. Pózovala také pro časopis Playboy.

V roce 1986 vydala svůj nejúspěšnější singl s názvem „Touch Me (I Want Your Body)“ a začala tak svoji úspěšnou kariéru zpěvačky, během které vydala 6 studiových alb, 36 singlů a natočila 22 videoklipů. Po celém světě se prodalo více než 30 milionů jejích desek a od Matky Terezy si převzala cenu „Nejvlivnější žena“. Byla účastnicí mnoha reality show, jako např. Celebrity Big Brother nebo Výměna manželek.

I když si její poprsí zamilovalo miliony mužů na celém světě, tak se v roce 2003 přiznala ke svému lesbickému vztahu se svoji manažerkou Myrou Stratton, který trval až do roku 2015, kdy Myra zemřela na rakovinu. Od roku 2019 žije se svou novou norskou přítelkyní Lindou Olsen a jejími dvěma dětmi v anglickém hrabství Essex.


15.4.1966
Mile End, Londýn, England, Velká Británie
Samantha Fox csfd

7 CasesMake My DayGoodness Gracious Me: Back Where They Came From100 Greatest TV Moments from HellZápasRock DancerAudience with Ken Dodd, AnEasy ReidarTři stupně horkaAn Audience with Billy ConnollySachkan ZarThe 11 O'Clock ShowThe Young Person's Guide to Becoming a Rock StarCharles in ChargePage Three: The Naked TruthVítejte v 80. letechHawkwind: Do Not Panic20 to 1Retrosexual: The 80'sI Love the '80s Strikes BackI Love 1980'sThanks for the MammariesTop TenAn Evening with Lily SavageQueen: Magic Years, Volume One - A Visual AnthologyQueen: Magic Years, Volume Three - A Visual AnthologyFrontlineSamantha Fox: Hot BoySamantha vs. Sabrina: Call MeSamantha Fox - (Hurt Me! Hurt Me!) But the Pants Stay OnSamantha Fox: Just One NightDie große Schlagerstrandparty 2023 - Wir feiern die 80er!MTV 80s - Happy New Year from MTV 80s!MTV 80s - Top 50 Super 80s Pop Hits!Tuurin kyläkauppiasLamastalgiaThe BRIT Awards 20104-stjerners middagCome Dine with MeBuenafuenteHell's KitchenTout le monde en parle20h10 pétantes4PopWife SwapI'm a Celebrity, Get Me Out of Here!LorraineLoose WomenAudience with the Spice Girls, AnGod kveld NorgeBeyaz ShowNever Mind the BuzzcocksDie Harald Schmidt ShowThe Frank Skinner ShowThe 1992 World Music AwardsStars In Their EyesOne More Audience with Dame Edna EverageSeitenblickeWin, Lose or DrawFestivalbar


Aktualizace osobnostního profilu Samantha Fox: 11.11. 2023 02:05