Will Kemp 46 let


Will bývá nazýván Jamesem Deanem baletu. Otec je grafický designer a matka je někdejší modelka, má ještě sestru a bratra. Když mu bylo 9, jeho matka usoudila že nastal ten správný čas, aby si našel nový koníček a přihlásila ho do hodin tance. Jak se ukázalo, taneční talent mu byl dán od Boha. Tvrdě dřel s Elizabeth Harrison, až získal místo v Royal Ballet Seniors a později i v the Royal Ballet Upper Class.

V roce 2002 se stala hitem reklama na jeansy GAP "For Every Generation", které se stal tváří - nebo spíše tělem. V tomto roce se také oženil s Gaby Jamieson. Mají spolu dceru, která se narodila v říjnu 2005. V roce 2004 debutoval jako vlkodlak na velkém plátně v thrilleru Stephena Sommerse Van Helsing. Následovala role v Lovcích myšlenek.

V současné době se snaží skloubit obě své kariéry a objevuje se jak na stříbrném plátně tak na divadelních prknech v Anglii, kde tančí své role.


29.6.1977
Hertfordshire, England, Velká Británie
Will Kemp csfd

The Dancing Detective: A Deadly TangoChristmas in LondonBarbariansPrincezna z cukrárny 3: Hvězdná romanceVánoční valčíkLove, Romance, & ChocolateKrálovské zásnubySlumberThe Midnight ManThe Secrets of Emily BlairKrál Škorpion: Cesta za mocíUnveiledHRLístky ve větruMé potrhlé jáTemný letSbohem BerlíneNy-LonStep Up 2: The StreetsMiguel a WilliamLovci myšlenekVan HelsingNa tenkém leděDoom PatrolCode BlackJak přežít rozvodKrálovstvíThe Great Fire90210: Nová generaceNikitaVězeňVan Helsing: Behind the ScreamsVan Helsing: The Man and the MonstersCar ManLabutí jezero


Aktualizace osobnostního profilu Will Kemp: 12.11. 2023 00:19