Kateřina Kaira Hrachovcová 49 let


Vyrůstala v Praze. V roce 1993 absolvovala hudebně-dramatický obor na Pražské konzervatoři. Hostovala v divadlech Jiřího Wolkera, v divadle Na Starém městě a v ABC. Ještě při studiu na pražské konzervatoři přijala nabídku na stálé angažmá v plzeňském Divadle J. K. Tyla, kde účinkovala po dobu 5 let. Zde ztvárnila různé role, například ve hrách „Nebezpečné vztahy“, „Tanec na konci léta“, „S tvojí dcerou ne“, „Ženitba“, „Maryša“, „Othello“, „Pan Hamillkar“ a v mnoha dalších. Jako hostující herečka též působila na scénách divadla v Českých Budějovicích, v divadle v Příbrami, v Řeznické, v divadle La Fabrika. Vystupuje v Praze na scénách divadla Palace, Semafor, Klub Lávka.

Jako ilustrátorka spolupracovala na knihách „Prima mazlíček“ autorky Kláry Kotábové, „Kuchařka za všechny prachy“ autorky Aleny Hrachovcové a „Se psem mě baví svět“, do které přispěla i jako autorka jedné z povídek.

Je také vystudovanou osobní koučkou; k provozování této činnosti získala vzdělání 5letým studiem na pražské vysoké škole psycho-sociální. Deset let pracovala na veterinární klinice jako veterinární sestra.

Pro společnost TONAK (továrna na klobouky) vytvořila vlastní kolekci nazvanou TonakByKaira. Spolupracuje také s nadací Unipetrol, pro kterou vytvořila dvě kolekce triček ByKaira „Buď šik a pomáhej“ (vlastní návrh k potisku), dále s nadací hokejového klubu HC Verva Litvínov – kolekce triček ByKaira (vlastní návrh potisku) a významná je také její spolupráce s nadačním fondem Be Charity.


10.9.1974
Praha, Československo
Kateřina Kaira Hrachovcová csfd

Můžem i s mužemŠpindl 2Andílek na nervyLovci a obětiRevizorVraždy a něžnostiPrávo na smrtNesmrtelná tetaMěstem chodí MikulášCorpus delictiŽabí princTakmer ružový príbehModrý kódKrejzoviPřístavGympl s (r)učením omezenýmHelenaEntentýkyCesty domůTo nevymyslíš!UliceNáměstíčkoO ztracené lásceHříšní lidé města brněnskéhoŽivot na zámku


Aktualizace osobnostního profilu Kateřina Kaira Hrachovcová: 30.10. 2023 18:12