Danna García 46 let


Celým jménem Danna María García Osuna je kolumbijská herečka. Jejími rodiči byli Jaime García a Claudia Osuna. O herectví Danna projevila zájem v pěti letech a později začala na základní škole navštěvovat dramatický kroužek, což bylo pro její rodiče jasným impulsem k tomu, aby ji vzali na konkurz. Dívka se následně objevila v několika reklamách a posléze byla obsazována do vedlejších rolí v kolumbijských seriálech a telenovelách, z nichž mezinárodní uznání přinesla Danně role v populární „soap opeře“ Café con Aroma de Mujer (od r. 1993) – souběžně s natáčením tohoto seriálu využila Danna svého hudebního talentu a po boku své sestry se coby zpěvačka stala součástí popové skupiny Café Moreno. Po dvou albech se ovšem skupina roku 1995 rozpadla a mladá herečka se vrátila k hraní v telenovelách.

Milostné aféry Danna neprožívala pouze v telenovelách, ale i ve skutečném životě. Koncem 90. let randila s Mauriciem Ochmannem, jen aby o rok později pár oznámil rozchod. Od roku 2010 zase krátce chodila s hercem Jonathanem Islasem anebo např. Juliánem Gilem. Poté, co jí s hereckými kolegy štěstí nevyšlo, začala randit s novinářem Ivánem Gonzálezem, kterému roku 2017 porodila v Miami syna. Ten dostal jméno Dante.

Ve volném čase se Danna ráda věnuje Instagramu, kde sdílí fotky ze svého každodenního života. Je také velkou milovnicí psů a má v oblibě filmy s hollywoodskými herci – za své nejoblíbenější označila Leonarda DiCapria a Scarlett Johansson. V červnu 2021 bylo její čisté jmění odhadováno na více než jeden milion amerických dolarů.


4.2.1978
Bogotá, Kolumbie
Danna García csfd

Buscando a CoqueMalacopaCielo en tu Mirada, ElDía es hoy, ElAmor en NavidadLas amazonasRuta 35Qué bonito amorBella CalamidadesNěkdo se díváTraición, LaDecisionesTe voy a enseñar a quererPlameny vášněPomstaHáblame de amorPerro amorAl norte del corazónVictoriaCafé con aroma de mujer


Aktualizace osobnostního profilu Danna García: 23.2. 2024 10:20