Alex Wolff 26 let


Alexander Draper Wolff je americký herec a hudebník. Matka Polly Draper je spisovatelka a otec Michael Wolff je jazzový klavírista. Otec je žid, matka křesťanka. Jeho starší bratr Nat Wolff se také věnuje herectví a hudební kariéře.

Alex je vysoký 183 cm. Ovládá hru na piáno, ukulele, kytaru a bicí. Se svou rodinou žije v New Yorku. Je ve znamení štíra.


1.11.1997
New York City, New York, USA
Alex Wolff csfd

Tiché místo: První denDobrý člověkOppenheimerThe LineSusie SearchesPigČasCastle in the GroundHuman CapitalJumanji: Další levelThe Cat and the MoonŠpatné vychováníDudeDěsivé dědictvíStella's Last WeekendJumanji: Vítejte v džungli!My Friend DahmerThe House of TomorrowČistokrevníDen patriotůMoje tlustá řecká svatba 2The StandoffComing Through The RyePtačí průvodce pro všechnoVlasatý géniusSpratci na zabitíTáta: matka plukuThe Naked Brothers Band: The MovieRozvodV odborné péčiMůj přítel MonkNaked Brothers Band, TheBrotherhood 2.0Nat & Alex Wolff - Thump Thump ThumpO Night DivineGMA3: What You Need to KnowHollywood InsiderThe IMDb Show2015 MTV Movie AwardsHuffPost Live ConversationsThe ViewToday


Aktualizace osobnostního profilu Alex Wolff: 1.11. 2023 15:38