Paola Rey 44 let


Narodila se 19.12.1979 v Kolumbii - Bogotě. Celým jménem Paola Andrea Rey Arciniegas. Její matkou je Cecilia Arciniegas. Mezi Paoliny hobby patří řízení závodních aut.

V roce 2002 si zahrála ve filmu Como el gato y el raton. V roce 2003 přišla telenovela, která ji přinesla obrovskou popularitu - Pasion de gavilanes - kterou sme mohli sledovat na Markíze. Paola Rey v ní vytvořila postavu Jimeny Elizondo. Objevila se zde po boku Danny Garcie, Natashy Klauss, Jorge Cao, Juan A.Baptista, Michel Brown, Kristine Lilley a dalších... Následující rok si zahrála opět po boku Juana A. Baptisty v telenovele La mujer en el espejo. Telenovela byla velmi dobře zpracovaná a Paola opět zazářila.

Poté se na nějaký čas stáhla k modelingu a objevila se v několika dílech serialu Deciciones. Další z telenovel, ve které ztvárnila hlavní roli, je Amores de mercado.


19.12.1979
Bogota, Kolumbie
Paola Rey csfd

Sinfully SexyComo el gato y el ratónSala de UrgenciasTiempo finalAmores de mercadoDecisionesLa mujer en el espejoPlameny vášněPlaneta de 6La baby Sister¿Por qué diablos?Corazón prohibidoFuego verdeSín límites


Aktualizace osobnostního profilu Paola Rey: 16.3. 2024 13:12