Martin Freeman 52 let


Martin Freeman se narodil 8.9.1971 v Aldershotu ve Velké Británii, jako nejmladší z pětidětí Geoffreyho a Philomeny Freemanových. Když mu bylo deset let, přišel již o oba rodiče a začala se o něj starat nová rodina. Navštěvoval salesiánskou školu v Chertsey. V 15 se připojil do dramatického kroužku, což vedlo k jeho příští škole - v 17 letech přestoupil na "Central school of speech and drama".

V roce 2000 se seznámil se svou pozdější partnerkou, Amandou Abbingtonovou, se kterou má v současnosti syna a dceru. Martin Freeman je věřící katolík a vegetarián. V roce 2011 vyhrál cenu BAFTA za nejlepší výkon ve vedlejší roli (Sherlock). V roce 2013 získal cenu MTV pro nejlepšího hlavního hrdinu za ztvárnění Bilba Pytlíka v Hobitovi.


8.9.1971
Aldershot, Hampshire, England, Velká Británie
Martin Freeman csfd

PremiantkaQueen of BonesBlack Panther: Wakanda nechť žijeA Christmas CarolAgentka v utajeníÓda na radostBlack PantherTo Provide All PeopleCargoGhost StoriesMasokr: přijetí minulostiAmerická reportérkaCaptain America: Občanská válkaSherlock: Přízračná nevěstaEichmann showHobit: Bitva pěti armádHobit: Šmakova dračí poušťSaving SantaSvengaliU Konce světaHobit: Neočekávaná cestaPiráti!ZvířataCo ty jsi za číslo?Neřízená střelaSherlock - Unaired PilotSwinging with the FinkelsMicro MenNarodil se Kristus Pán!DedicationHezké snyJedno s druhýmJednotka příliš rychlého nasazeníRembrandtova Noční hlídkaStarožitníkův krámDveře dokořánLong Hot SummerSvatby jako řemenStopařův průvodce po GalaxiiSmečkaSoumrak mrtvýchDluhLáska nebeskáMargery and GladysAli G Indahouse - FilmMen OnlyŽivot v hrstiRespondérRodičeTajná invazeAngelyne


Aktualizace osobnostního profilu Martin Freeman: 18.3. 2024 14:00