Freddie Highmore 32 let


Alfred Thomas Higmore se narodil v Anglii 14.února roku 1992. Jeho první filmová role přišla když mu bylo sedm let ve filmu DRSNÝ HOLKY po boku Heleny Bonham Carter, kde zahrál postavu malého Sama, který žije se svou svobodnou matkou. Potom přišli ještě další tři méně významné filmové role.

O rok později následovaly neméně velké uspěchy. Zahrál si ve filmu DOBRÝ ROČNÍK po boku Russella Crowea nebo hravní roli v ARTHUR A MIMOJOVÉ, kde opět hrál se slavnými lidmi jako Madonna, Robert de Niro nebo David Bowie. Samozřejmě sklidil další ocenění.

V roce 2008 přijde do kin jeho nový film AUGUST RUSH. Momentálně dotočil film KRONIKA RODU SPIDERWICKŮ (hraje tu dvojčata) a chystá se na natáčení EDDIE DICKENS AND THE AWFUL END, na který se můžeme těšit do listopadu roku 2008.

Freddie má rád italské jídlo, film Střihoruký Edward, herečky Kate Winslet a Helenu Bonham Carter a jeho nejoblíbenější školní předměty jsou tělocvik, matika a jazyky.


14.2.1992
Camden Town, Londýn, England, Velká Británie
Freddie Highmore csfd

Strašidlo cantervillskéArthur: ProkletíKilling FrankVelká španělská loupežDračí zeměTour de dopingSkoro přáteléThe JourneyJustin: Jak se stát rytířemUmění zapadnoutArthur a souboj dvou světůPán Harold a kluciToastArthur a Maltazardova pomstaAstro BoyKis VukKronika rodu SpiderwickůMelodie mého srdceZlatý kompasArthur a MinimojovéDobrý ročníkKarlík a továrna na čokoládu5 dětí a ToDva bratřiHledání Země NezeměJack a stonek fazoleMlhy AvalonuHappy Birthday ShakespeareDrsný holkyWalking on the MoonDobrý doktorLeonardo


Aktualizace osobnostního profilu Freddie Highmore: 14.2. 2024 00:16