Kristoffer Joner 51 let


Kristoffer Joner je rodák ze Stavangeru v jihozápadním Norsku. Když dosáhl věku 14 let, stal se členem mládežnického divadelního spolku Rogaland Teater, odkud odešel jako čerstvý dvacátník. Třikrát se pokoušel o vstup na studia na Statens Teaterhøgskole (Národní Divadelní Akademie). Ale po všech třech pokusech byl odmítnut.

V roce 2005 získal cenu Amanda v kategorii Nejlepší herec za film Nebezpečná známost. Jeho strýci jsou herec Johannes Joner a hudební skladatel Sverre Indris Joner. Jeho bratranec je herec Knut Joner.

Dále ho můžeme znát z hororu Temné lesy  (2003) nebo z filmů Mladí rebelové (2008), Král z ostrova Bastøy (2010) a dalších.


19.9.1972
Stavanger, Rogaland, Norsko
Kristoffer Joner csfd

Námořník ve válceSupersestry!Mission: Impossible - FalloutNow It's DarkPříběh láskyVann over ildZemětřeseníProjekt DanielAlt det vakreThe SwimmerREVENANT ZmrtvýchvstáníVlnaDead Snow: Rudý vs. MrtvýJo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášekTak už mě sakra polib, pitomčeCall GirlNevinnáOrheimovéBabycallBambieffektenHjelp, vi er russPaxTomme tønner 2 - Det brune gulletKrál z ostrova BastøyKurt Josef Wagle og legenden om fjordheksaNečisté úmyslyTomme tønnerRottenetterSkrytýMladí rebelovéPoslední kšeftStředoškolský profesor PedersenNebezpečná známostSirkelZimní polibekAlt for EgilDen som frykter ulvenDivoké vlnyMin misunnelige frisørTemné lesyHudba pro svatby a pohřbyPád nebesMongolandDetektorEvy og alltidNámořník ve válceMaskineriet


Aktualizace osobnostního profilu Kristoffer Joner: 6.11. 2023 04:35