Tyler Labine 45 let


Tylar se narodil v Bramptonu, Kanadě. Když byl malý, odstěhovala se jeho rodina do Vancouveru a právě zde si v 16-ti letech začal v místních divadlech budovat svojí hereckou kariéru. Labine je také nadaný hudební producent, tvoří totiž hip-hopovou skupinu Self-Dep. Dnes žije v Los Angeles, rád jezdí na snowboardu a odpočívá v rodném domě v Ontariu.

U nás se stal známým především svým ztvárněním Dave Grovese, konspiračního teoretika a UFO odborníka v seriálu INVAZE. V poslední době ho můžeme vídat především v seriálu REAPER, kde ztvárnil typického flákače Socka, který pomáhá svému kamarádovi v honbě za uprchlými dušemi.


26.4.1978
Brampton, Ontario, Kanada
Tyler Labine csfd

Killing Winston JonesSam & KateÚniková hra: Turnaj šampiónůÚniková hraBroken StarSuperpoldové 2Big BearLittle EvilFuneral DayŠéfkaWeepah Way for NowZoomKdo si vezme Barryho?Mountain MenNearly WedCottage CountrySouboj s AntikristemSuper ClydeThat Burning FeelingUniverzita pro příšerkyMůj svědekA Good Old Fashioned OrgySisters & BrothersZrození Planety opicFathers & SonsTrue LoveTucker & Dale vs. ZloThe Zero SumControl Alt DeleteZack a Miri točí pornoExtreme WalkingRytíři nebesSeverní polární zářeLike Cats and DogsPronásledovanýDobyvatelé vesmíruŠílený randeHranice odvahyElita2getherMarine LifeSejměte CarteraTajemství pana RiceTrixieTudy k životuVeď mě dále cesto máZa úsvituH-E Double Hockey SticksZatraceně divná jízdaZrcadlový princGenerace XRobin z LocksleySabrinaNemocnice New Amsterdam


Aktualizace osobnostního profilu Tyler Labine: 10.11. 2023 10:48