Cyril Raffaelli 50 let


Francouzský herec, kaskadér a choreograf Cyril Quenel-Raffaelli se narodil 1. dubna 1974. Ve filmovém průmyslu se začal objevovat v letech 1996-1997. Nejdříve jako kaskadér později jako choreograf a k herectví přičichl až relativně nedávno. Trénovat začal už ve 14-ti letech a jeho styl by se dal popsat jako kombinace shotokanského karate, wushu a také, v dnešní době stále oblíbenějšího, parkouru.

První jeho hereckou příležitostí se ukázalo být TAXI TAXI, kde si zahrál instruktora karate. V POLIBKU DRAKA pak změřil síly se samotným Jetem Li (prohrál), ale jeho první větší rolí se stala až francouzská akční sci-fi, OKRSEK 13, která mu, zdá se, otevřela ony příslovečné dveře do slunného Hollywoodu, když se objevil jako jeden hlavních zabijáků, kteří zatápí Johnu McClaneovi ve SMRTONOSNÉ PASTI 4.0.

Snad se tedy v Los Angeles blízká na lepší časy, protože, uznejte sami. Chlapíků jako je on, tam není nikdy dost.


1.4.1974
Cyril Raffaelli csfd

A GentlemanDjinnsKaranlık HesaplaşmaLidská bestieOkrsek 13: UltimátumSmrtonosná past 4.0Okrsek 13Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsyAsterix a Obelix: Mise KleopatraMladý CasanovaPolibek drakaPřevoz smrtiTaxi, taxiLa Vérité si je mensAnalog Hero in a Digital World: Making of 'Live Free or Die Hard'Verstehen Sie Spaß?Kara Murat: Mora'nın Ateşi


Aktualizace osobnostního profilu Cyril Raffaelli: 18.4. 2024 11:17