Tomáš Havlínek 31 let


Rodák z Karlových Varů . Po maturitě na hudebním gymnáziu nastoupil na DAMU, obor činoherní herectví pod vedením Milana Schejbala. Po absoluci studia nastoupil do angažmá v Jihočeském divadle. Již při studiu hostoval například právě v Jihočeském divadle, Divadle Pod Palmovkou nebo Na Vinohradech.

Televizních a filmových rolí už má za sebou Tomáš několik. Z filmů a seriálů jmenujme například Americké dopisy, Monstrum, Bohéma, Případy 1. oddělení nebo pohádku Řachanda, kde ztvárnil bláznivého prince Jaromíra.

Stejně jako herectví miluje Tomáš i hudbu. Deset let hrál v symfonickém orchestru a nyní vystupuje jako houslista s několika hudebními uskupeními různých stylů. Od jazzu, funku, přes underground až po hru na elektrické housle s DJs.


30.6.1992
Karlovy Vary, Československo
Tomáš Havlínek csfd

Krev pro RusalkuDěti NaganaO malých věcechBěžná selháníShowDariaPastJan PalachTrojí životMonstrumŘachandaAmerické dopisyVybíjenáŽebřík do nebe - Touha po zítřkuMísto zločinu České BudějoviceSedm schodů k mociLiga mužské moudrostiSpecialistéStíny v mlzeAnatomie životaBoženaDvojka na zabitíHlava MedúzySlunečnáPo hlavěPoldaKrejzoviPolicie ModravaModrý kódOhnivý kuřeSkautská pošta 1918Bohéma


Aktualizace osobnostního profilu Tomáš Havlínek: 16.11. 2023 22:07