Jeff Fahey 71 let


Narozen 29. listopadu roku 1952 v Olean, New York. Byl šestý ze třinácti počatých sourozenců Irsko-americké rodiny. Vyrůstal v Bufallu, New York od šesti až po věk deseti let. Domov opouští ve věku sedmnácti let a vydává se na cesty po a Aljašce a Evropě.

Známější rolí je Jobe po boku Piercea Brosnana v THE LAWNMOWER MAN. Ztvárnil taky Franka Lapiduse ve čtvrté sérii oblíbeného seriálu LOST, kterého si vybavíme jako pilota helikoptéry „záchranného“ týmu. V poslední době hrál v GRINDHOUSE: PLANET TERROR.


29.11.1952
Olean, New York, USA
Jeff Fahey csfd

Horizon: An American SagaAmong WolvesBirthright OutlawDue JusticeHypnotikOne Year OffA Tale of Two GunsAssailantBattle for SaipanBlack WarrantDead ZoneManeaterThe CommandoThe CovenA Bird Flew InFast VengeanceLocked InTerčem zabijákůBeckmanWheels of FortuneAlita: Bojový AndělBadlandIntrigo: SamariaSanta FakeŽivot je jízda...County LineAtomic SharkThe HollowS kůží na trhToo LateStrandedThe Last LightAmelia's 25thNová doba ledováSmyčka časuV hlubinách zeměEasy Rider: The Ride BackEldoradoGuns, Girls and GamblingHatfieldovi a McCoyovi: Zlá krevNičivé tornádoSushi girlThe SacredBlacktinoDadgum, TexasLake EffectsMarriage RetreatLost: The Final ChapterLost: The Final JourneyMacheteTeror v moteluMatchmaker MaryDiablitaGrindhouse: Planeta TerorLesser of Three EvilsMessagesAbsolutní nulaHon na orla: Bod dopaduPrapor purpurových srdcíScorpius Gigantus


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Fahey: 5.11. 2023 05:23