Denisa Pfauserová 35 let


Herečka Denisa Pfauserová se narodila 2.ledna 1989 v Praze, její rodiče i starší bratr jsou ekonomové. Od dětství navštěvovala dramatické kroužky, účastnila se recitačních soutěží atp. Je velmi pohybově nadaná, tančila závodně latinskoamerické tance, mimo to se dlouhodobě věnovala i dalším druhům tance od baletu přes scénický tanec až po street dance či jazz dance. Při studiu na gymnáziu Přípotoční hrála ve školním dramatickém souboru.

Na filmovém plátně se poprvé objevila v menších rolích ve filmech Colette nebo Celebrity s.r.o. Velká příležitost přišla s hlavní rolí Sofie, české dívky žijící v jižní Francii, ve filmu Prázdniny v Provence v režii Vladimíra Michálka a v pohádce Řachanda aneb Co dáváš, to se ti vrátí v režii Marty Ferencové, kde hrála taktéž hlavní roli rozmazlené princezny Markétky. Objevila se také v televizní pohádce ČT Rybička režiséra Karla Janáka nebo v seriálech Doktoři z Počátků, Ulice a další. Ztvárnila i řadu postav ve studentských filmech či videoklipech. Moderuje pořad Filmshot a Artur na TV Óčko. Příležitostně se věnuje dabingu a rozhlasu.

Mimo již zmiňovaný tanec ji baví jóga, jízda na koni a další sporty jako lyžování, tenis, golf, inline atd. Je alergická na kočky, přesto má doma dvě. Zvláštní dovednosti: schopnost otáčet jazyk ze strany na stranu, řidičský průkaz sk. B.


2.1.1989
Praha, Československo
Denisa Pfauserová csfd

The Chamber: ÚnikovkaJan ŽižkaKdyž prší slzyPřípad mrtvého nebožtíkaLéto s gentlemanemNa střešeNabarvené ptáčeDukátová skálaTeambuildingPrázdniny v ProvenceŘachandaCelebrity s.r.o.ColetteBodyguardiKrčínSpolečně samiSpecialistéHotel KokořínOhnivý kuře12 opicModrý kódMordpartaPřístavVinařiDoktoři z PočátkůOrdinace v růžové zahraděUlice11 barev ptáčeteJelen ve svetruThe Next Regime - V rajiMnoho povyku pro nicPygmalionVe skříniSvědomíZ pekla do peklaOčekáváníPoét


Aktualizace osobnostního profilu Denisa Pfauserová: 2.11. 2023 21:55