Silvia Šuvadová 51 let


Do povědomí filmových diváků se tato sympatická slovenka dostala rolí violoncellistky Blanky v Oscarem oceněném snímku KOLJA. Horlivost a ctižádostivost nelze Silvii upřít. Od roku 2002 se snaží prosadit v mecce filmového průmyslu na západním pobřeží USA. Zkušenost, kterou si prošla v roce 2004 a ráda by ji vymazala z mysli je potrat, který musela po tříměsíčním těhotenství podstoupit.

K tvorbě "zámořské" patří THE FAST AND THE FURIOUS: TOKYO DRIFT (2006), LORDS OF THE UNDERWORLD (2007) a v biografickém filmu POLANSKI (2009) si poprvé k herectví přivzala produkci. V prvně jmenovaném filmu ztvárnila ruskou modelku, její 177 centimetrů vysoká a štíhlá postava je k tomu téměř předurčená. Na svou velkou roli teprve čeká, tak doufejme a přejme, že přijde a Silvie se přiblíží ke svému vysněnému OSCARu.

V třídílném televizním filmu ĎÁBLOVA LEST (2008), který natočila Česká Televize, ztvárnila Doktorku Evitu Bérovou. Silvie preferuje zdravý životní styl, z jídel má ráda saláty, zeleninu a ovoce. Když už si dá maso tak výhradně kuřecí nebo krůtí.


4.4.1973
Ružomberok, Československo
Silvia Šuvadová csfd

Ďáblova sbírkaStarwatchCaged BeautyNoirlandMicky's Summer ResortBlue DreamDirty MovieThe Last GambleViolent BlueVigilante, TheBad CopBehaving BadlyLost SoulPolanskiLords of the UnderworldRychle a zběsile: Tokijská jízdaPuppet Master vs. Demonic ToysMelting GlassZabíjačkaBlúznenie srdca a rozumuKoljaZázračná láskaLúpež dejínNa krásnom modrom DunajiTri poviedky so Zdenou GruberovouSlepý Geronimo a jeho bratSkutečné příběhyKurýrĎáblova lestDnes večer hrám jaFilm o filmu Ďáblova lestFight For Your Right RevisitedLevel LamaČo ja viemFarmaCelebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove


Aktualizace osobnostního profilu Silvia Šuvadová: 7.3. 2024 17:26